A venit la mare cu capul tractor și l-a parcat pe o plajă sălbatică – FOTO

Autor: ProMotor 11 aug. 2020 Știri auto

Turismul de masă de pe plajele sălbatice din România a scăpat de sub control în această vară. Cei mai mulți turiști caută zonele izolate de pe malul mării pentru a-și petrece timpul liber.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării nu îi mai poate ține sub control. Într-o singură zi, aici au venit peste 13.000 de turiști cu aproape 3.000 de autoturisme. Unul dintre ei a ales să vină pe plajă cu capul tractor al unui TIR.

Intră în Galeria Foto

În zilele de 8-9 august 2020, inspectorii ecologi ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, organizaţi în echipe mixte împreună cu reprezentanții Grupării mobile de Jandarmi Tomis Constanța și ai Poliției Deltei, au fost prezenți în acțiuni de monitorizare și control pe plajele din sudul Rezervației Biosferei Delta Dunării, unde în continuare mii de turiști, în căutarea izolării, aleg aceste zone ca loc de relaxare.

Atracțiile clienților – Vadu, Corbu și Midia

La fel ca şi în weekend-urile trecute, cei mai mulți turiști au fost tot la Vadu, astfel, în ziua de 8 august, aproximativ 12.000 turiști şi 2.200 de mașini, au fost estimți la plaja Vadu, pe plaja Corbu, 900 de turiști și 350 de mașini, iar pe plaja Midia, 300 turiști și 150 mașini.

De asemenea, duminică, 9 august, pe cele trei plaje au fost estimați un număr total de 13.450 de turiști și 2.730 mașini.

Din păcate, mulţi dintre cei sosiţi pe aceste plaje sălbatice, neamenajate, continuă să ignore indicaţiile de pe panourile de informare amplasate în zonă şi pun presiune pe habitatele naturale costiere, iar pentru aceste fapte sunt sancţionaţi, spun reprezentanţii ARBDD.

Sursă: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii / Facebook



Comentarii
Inchide