Accident cu 11 răniți lângă Brașov. Șoferul vinovat, suspectat că se întorcea de la furat de lemne

Autor: David Andrei 03 mart. 2021 Știri auto

Unsprezece persoane, printre care și copii, au fost rănite într-un accident care a avut loc în apropiere de Brașov. Șoferul vinovat este suspectat că se întorcea de la furat lemne.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe DN13, între Brașov și Feldioara, marți, în jurul orei 14:20. Unsprezece persoane, printre care cinci copii, cu vârste cuprinse între unu și șase ani, au fost rănite și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Toți cei răniți au fost conștienți, potrivit ISU Brașov. Zece persoane se aflau la bordul microbuzului care s-a răsturnat în afara carosabilului, în urma impactului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a transmis că, la locul accidentului, au intervenit cinci echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ. Au mai ajuns la fața locului două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare.

Traficul rutier a fost blocat până la finalizarea măsurătorilor.

Un hoț de lemne a provocat acest accident lângă Brașov?

Din primele cercetări, conducătorul unui autoturism marca Opel, înmatriculat în județul Brașov, care venea de pe câmp, a virat brusc la stâng, fără să se asigure, la ieșirea din comuna Feldioara. Acesta a lovit microbuzul care se deplasa regulamentar pe drumul național. Șoferul autoturismului este suspectat că s-ar fi întors de la furat lemne. Bărbatul a fost rănit în impact.

“Conducătorul autoturismului este în stare mai gravă”, au anunțat reprezentanții ISU Brașov. Acesta nu a putut fi testat cu etilotestul. Șoferul microbuzului a fost supus testului, iar rezultatul a fost zero.

În autoturism s-au aflat trei persoane. Polițiștii au găsit în mașină și o cantitate mare de lemne și o drujbă. Se efectuează cercetări și pentru a afla de unde provin lemnele.

VIDEO:

DN13, un drum periculos?

DN13 a fost, în luna ianuarie, scena unei serii de accidente. 23 de mașini au fost avariate atunci în trei accidente care au avut loc aproape simultan.

Cercetările au arătat că principala cauză a accidentelor a fost neadaptarea vitezei la condițiile de rulare. La ieșirea din municipiul Brașov, spre comuna Sânpetru, carosabilul era umed, iar din cauza ceții dense în zonă, vizibilitatea în zonă era extrem de redusă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide