Accident sau atentat? O mașină a intrat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni

Autor: David Andrei 11 dec. 2020 Știri auto

A fost haos la Londra, acolo unde o mașină a urcat pe trotuar și a lovit mai mulți pietoni. Cei care au asistat la incident au crezut că este un atentat.

GALERIE FOTO

O mașină care a părăsit carosabilul și a ajuns pe trotuar a produs panică în zona Stamford Hill din nordul Londrei, în jurul orei 09:30 dimineața. Mai multe echipaje de poliție și mai multe ambulanțe au sosit la locul accidentului. Persoanele rănite au primit îngrijiri la fața locului și au fost transportate la spital. Una dintre cele cinic persoane rănite este în stare gravă.

“Am văzut oameni zburând prin aer!”, povestește îngrozit un bărbat care lucrează la un garaj din apropiere.

După ce a lovit o stație de autobuz, mai mulți pietoni și un autoturism parcat, mașina scăpată de sub control s-a oprit într-un copac.

Poliția a anunțat că nu a fost vorba de un atentat terorist, ci de un accident. Până la această oră, nu s-au făcut arestări. Oamenii legii au restricționat accesul în zonă până la efectuarea măsurătorilor necesare în cadrul anchetei. Autoritățile londoneze au demarat o investigație pentru a afla circumstanțele în care s-a produs accidentul și îi roagă pe martori să ajute cu informații cu privire la acest incident. În zonă există și camere de supraveghere care au înregistrat filmul evenimentelor.

Șoferul mașinii care a lovit mai mulți pietoni este străin și locuiește de mulți ani în Londra

Șoferul, care, din primele informații, nu este englez, se afla în șoc la scurt timp după incident. Surse neoficiale susțin că acesta a fost auzit spunând că frânele mașinii sale au cedat.

Bărbatul aflat la volan a coborât din mașina avariată cu ajutorul unor trecători. Acesta lucrează la un centru de livrare din zonă de mai multe decenii și este în prag de pensionare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide