Accident bizar în Insula Mare a Brăilei. O autoutilitară s-a înfipt într-un mal de pământ – FOTO

Autor: ProMotor 18 ian. 2021 Știri auto

Un autoturism a căzut într-un șanț, în zona fermei Edera din Insula Mare a Brăilei. Accidentul s-a produs în cursul zilei de duminică, 17 ianuarie.

O ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ au plecat spre locul incidentului pentru a acorda primul ajutor victimelor. De asemenea, și un elicopter SMURD a fost trimis de la Galați, pentru o intervenție cât mai eficientă.

Din primele date reiese că în autoturismul răsturnat se aflau patru persoane, care nu ar fi fost rănite foarte grav. Una dintre victime a fost preluată, totuși, cu elicopterul și transportată la Galați. Se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului.

Nimeni nu își poate explica de ce dubița a intrat în plin în acel șanț

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Brăila, în accident au fost implicate șase victime, bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 47 de ani.

Unul dintre aceștia a fost transportat la un spital din Galați, cu elicopterul SMURD, patru au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Brăila, cu ambulanțele SAJ și SMURD, iar unul a refuzat transportul la spital.

Încă nu s-au oferit detalii despre circumstanțele în care autovehiculul în care se aflau cei șase bărbați a intrat în plin în acel șanț, scrie obiectivbr.ro.

Intră în Galeria Foto

Accident bizar în Insula Mare a Brăilei. O autoutilitară s-a înfipt într-un mal de pământ - FOTO
Accident bizar în Insula Mare a Brăilei. O autoutilitară s-a înfipt într-un mal de pământ – FOTO
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU BrăilaComentarii
Inchide