De ce să tunezi un Sprinter aşa? Pentru că merită! [VIDEO]

Da, ştiu, Mercedes-Benz Sprinter e doar o dubă, dar asta nu înseamnă că nu poate fi transformată în ceva extraordinar.

De ce să tunezi un Sprinter aşa? Pentru că merită! [VIDEO] De ce să tunezi un Sprinter aşa? Pentru că merită! [VIDEO]

O dubă ca Mercedes-Benz Sprinter poate fi folosită atât pentru transportul de pasageri, cât şi pentru transportul de marfă. Dar aceste activităţi se fac, de cele mai multe ori, pe drumuri asfaltate, ceea ce înseamnă, teoretic, că trebuie să muţi oamenii sau marfa într-o maşină de teren atunci când dai de greu.

Sau nu, fiindcă islandezii, în nebunia lor, au reuşit să transforme un Sprinter de serie în ceea ce ar putea fi cea mai tare dubă din istorie. Uită-te la poze şi spune dacă nu e aşa. Sigur, roţile de 46 de inci s-ar putea să crească puţin consumul de combustibil pe asfalt, dar cui îi pasă?

Următoarea staţie: oriunde

Aşa cum probabil ţi-ai imaginat, Mercedes-Benz nu produce aşa ceva pe linia de asamblare pentru Sprinter. Modificările au fost făcute de islandezii de la Rally Palli, care sunt specializaţi crearea de maşinării pregătite pentru orice.

Citeşte şi: Mercedes-Benz Sprinter, transformat într-o dubă de lux

VIDEO:

Ce zici: ar fi bun un astfel de Sprinter pentru traficul din Bucureşti?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.