O firmă din Islanda a adus pe lume dubița-monstru. Este cel mai ciudat Mercedes-Benz Sprinter – FOTO

Autor: Marius Vișan 02 oct. 2020 Știri auto

Acesta este probabil cel mai bizar Mercedes-Benz Sprinter produs vreodată. El și-a început viața ca un model standard în anul 2016, fiind dotat cu tracțiune integrală și un motor V6 turbodiesel de 3,0 litri.

El a fost transformat drastic de o firmă islandeză, primind o serie de îmbunătățiri care în fac de nerecunoscut. Compania responsabilă de conversie se numește Arctic Trucks și, după cum spuneam, are sediul în Islanda.

Modificările includ o configurație complet nouă a suspensiei pe puntea față și puntea spate. Anvelopele sunt masive și au fost instalate aripi personalizate precum o bară de protecție cu lumini și un snorkel.

Dubița-monstru Mercedes-Benz Sprinter nu apare în configuratorul oficial

În ceea ce privește interiorul, acesta a fost „eviscerat”, ceea ce înseamnă că oricine cumpără această autoutilitară va dori probabil să o trimită la o altă firmă pentru a instala un interior personalizat, indiferent dacă este pentru camping sau pentru transportul oamenilor.

Inutil să spunem că aceasta este una dintre cele mai cuprinzătoare conversii a unei autoutilitare pentru off-road. Acest tip de configurație este ideală pentru a parcurge rute greu accesibile pentru mașinile obișnuite.

Această mașină a fost de vânzare în undeva în Carolina de Sud, SUA, cu un preț de aproximativ 169.000 de dolari, scrie autotrader.com.

Intră în Galerie Foto

O firmă din Islanda a adus pe lume cel mai bizar Mercedes-Benz Sprinter
O firmă din Islanda a adus pe lume cel mai bizar Mercedes-Benz Sprinter
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autotrader.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide