Accident grav în Galați. O mașină a lovit un TIR oprit pe dreapta

Autor: Marius Vișan 01 apr. 2021 Știri auto

Un accident rutier mortal a avut loc în această dimineață (1 aprilie), în jurul orei 05.30, pe D E. 581, în comuna Priponești, jud. Galați .

Un autoturism, în care se aflau 4 bărbați din județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, s-a izbit în remorca unui camion. Mașina circula dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci. Camionul era parcat pe partea carosabilă, pe aceeași direcție de mers cu autoturismul.

În seara precedentă, camionul s-ar fi defectat și nu ar mai fi putut fi scos în afara părții carosabile. Cu toate acestea, camionul era semnalizat cu lumini de avarie și triunghiuri reflectorizante.

În urma impactului, toți cei patru bărbați aflați în autoturism au decedat

”În această dimineață, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DE 581, în județul Galați, pe raza comunei Priponești, la o distanță de aproximativ 20 kilometri față de municipiul Bârlad. La fața locului au fost deplasate și ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism care a intrat cu partea din față sub un TIR staționat pe marginea drumului. În autoturism se aflau patru persoane încarcerate și inconștiente. După descarcerare, toate cele patru victime, bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 ani, au fost declarate decedate de către medicii de pe ambulanțele aparținând SAJ Vaslui.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens”, se arată în comunicatul emis de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

În această speță a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concerte în care s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Vaslui


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide