Accident grav în Olt, cu şase autovehicule. O persoană a murit şi alte 19 au fost rănite

Autor: ProMotor 09 iul. 2019 Știri auto
Accident grav în Olt, cu şase autovehicule. O persoană a murit şi alte 19 au fost rănite


O persoană a murit şi alte 19 au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, pe raza localităţii Priseaca.

Şase autovehicule, printre care un microbuz, un TIR, o platformă şi trei autoturisme, au fost implicate în coliziune, iar autorităţile au activa Planul Roşu. La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe SMURD, un modul de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple şi nouă autospeciale ale Serviciului Judeţean Olt.

Potrivit Adevărul, din declaraţiile martorilor prezenţi la faţa locului, accidentul s-ar fi produs din vina unei şoferiţe, chiar gravida rănită grav, care a ieşit pe drumul european, dinspre localitatea Priseaca, fără să se asigure, fiind lovită de un autoturism care circula dinspre Slatina spre Piteşti. Un alt autoturism care circula tot spre Piteşti, condus de o altă femeie, aflată în autoturism cu doi copii, de asemenea a lovit cele două autoturisme. Din sens opus se deplasa autotrenul, care pentru a evita un alt autovehicul a intrat pe contrasens, lovind un microbuz ce se deplasa, de asemenea, spre Piteşti. Bărbatul decedat, din Scorniceşti, era pasager în microbuz.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide