Accident în care două persoane au murit, transmis pe Facebook. VIDEO cu momentul impactului

Autor: Mediafax 02 iul. 2018 Știri auto

Accidentul din Slătioara, judeţul Olt, în care două persoane au murit, a fost transmis pe Facebook de un pasager luat la ocazie de şoferul băut. Bărbatul, care şi-a pierdut soţia în urma evenimentului rutier, a spus, sâmbătă, că a decis să filmeze sperând că poliţiştii îl vor opri pe şofer.

Cătălin Şindilă, pasager în maşina care a provocat accidentul din Slătioara, judeţul Olt, a fugit din spital, acasă, şi susţine că el şi soţia sa au fost luaţi la ocazie de bărbatul care acum este reţinut de poliţişti. Acesta se căsătorise de cinci luni cu femeia care şi-a pierdut viaţa.

VIDEO

„Accelera în viteză şi cum am văzut am intrat pe live că la noi aici la intersecţie mai stă poliţie şi poate să îl oprească imediat. Eu i-am zis «mergi uşor!», dar mai rău dădea. Nu am urcat singur, eram cu soţia. Ea era în spate”, spune Cătălin Şindilă, bărbatul care susţine că a transmis pe Facebook accidentul.

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Slătioara a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află sub pază la Spitalul Judeţean din Slatina. Acesta, fiind băut, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină.

Două persoane au murit, vineri seara, într-un accident rutier petrecut în comuna Slătioara, din judeţul Olt, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal. Şoferul care a produs accidentul era băut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, în accidentul produs în Slătioara au murit şoferul unui autoturism şi pasagerul din cealaltă maşină.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide