Accident pe Autostrada A1: O tânără a fost proiectată 15 metri în afara mașinii

Autor: George Cristea 08 sept. 2020 Știri auto

Un accident grav s-a produs marți pe autostrada A1 între București și Pitești. O tânără a cărei mașină s-a răsturnat în dreptul localității Bolintin Vale a fost proiectată 15 metri în afara mașinii. Aceasta a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din București, aflându-se în stare gravă.

Intră în Galeria FOTO

Accidentul s-a produs la kilometrul 32 al autostrăzii A1, pe sensul spre Pitești în dreptul localității Bolintin Vale. Polițiștii încă cercetează cauzele producerii accidentului, care pare inexplicabil. Între timp, șoferița care a fost aruncată din mașină se află în stare gravă la un spital din București.

Ce spune Poliția despre accidentul în care o tânără a fost proiectată la 15 metri de mașină

„Prin 112 am fost anunţaţi de un participant la trafic că pe A1, la kilometrul 32, în dreptul localităţii Bolintin Vale, pe sensul de mers spre Piteşti, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o descarcerare, precum şi un echipaj SAJ care au găsit un singur autoturism răsturnat în afara părţii carosabile şi o victimă inconştientă la aproximativ 15 metri de acesta. Este vorba de o tânără în vârstă de 23 de ani din Capitală care conducea autoturismul şi se afla singură în maşină”, a declarat purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Aceasta mai spune că pompierii şi poliţiştii sosiţi la faţa locului au extins căutările pe o rază de două sute de metri de autoturismul răsturnat şi au constatat că nu mai există altă victimă care să se fi aflat în maşină şi să fi fost proiectată în afara autoturismului.

În ciuda opiniei generale, pe autostrăzile din România se produc numeroase accidente, iar gravitatea acestora este mare, având în vedere viteza mai mare de circulație. Cele mai multe au drept cauză lipsa de îndemânare a șoferilor, nepăstrarea distanței de siguranță între mașini dar și erori grave, așa cum a fost întoarcerea unui TIR pe autostrada București Pitești.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide