Val de accidente pe Autostrada Soarelui. Peste 20 de mașini implicate – VIDEO

Autor: George Cristea 29 aug. 2020 Știri auto

Autostrada A2 spre Constanța a fost extrem de aglomerată astăzi, încă de la primele ore ale dimineții. Pe fondul aglomerației și neatenției șoferilor, s-a produs un val de accidente pe Autostrada Soarelui, peste 20 de mașini fiind implicate în caramboluri pe sensul spre Constanța.

Intră în Galeria FOTO

Numeroși turiști au plecat încă de dimineață spre mare, grăbiți să prindă cât mai mult din ultimul weekend de vară din acest an. Condițiile de trafic au fost dificile, circulația fiind afectată de ceață pe tronsonul cuprins între kilometrii 105 și 144. Graba la volan, aglomerația și ceața au creat un cumul de factori care au dus la producerea unui număr record de accidente în lanț pe sensul spre mare.

Val de accidente pe Autostrada Soarelui: Record de mașini distruse

Nu mai puțin de cinci accidente în lanț s-au produs în această dimineață pe Autostrada A2, la kilometrii 52, 67, 95, 110 și 200. În total, 20 de mașini s-au tamponat în această dimineață pe Autostrada Soarelui, un adevărat record. De remarcat că numai unul dintre caramboluri s-a produs în zona afectată de ceață, toate celelalte fiind provocate de șoferi care nu au păstrat distanța de siguranță în mers.

Accidentul de la kilometrul 110, care ar fi fost favorizat de condițiile meteo, a implicat patru mașini. Coloana de mașini formată s-a întins pe mai bine de 10 kilometri, fiind la un pas de a se uni cu cea provocată de accidentul de la kilometrul 95.

Autostrada Soarelui este frecvent teatrul unor accidente în lanț, unele dintre acestea fiind grave. La finalul lunii iulie, 17 persoane au fost rănite într-un accident care a implicat cinci mașini. O săptămână mai târziu, un accident ciudat de asemănător s-a produs în zona Fundulea a Autostrăzii Soarelui.

Pentru a preveni producerea accidentelor, șoferii sunt sfătuiți să conducă prudent, să mărească distanța de siguranță și să manifeste disciplină la volan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide