Accident rutier grav produs în localitatea Borănești, Ialomița – FOTO

Autor: Marius Vișan 30 apr. 2021 Știri auto

Accident rutier grav produs pe raza localității Borănești, Ialomița. S-a petrecut ieri, 29 aprilie, în jurul orei 22.20. Pompierii militari ialomițeni au fost alertați prin 112 despre producerea unui accident rutier pe raza localității Borănești-DJ201. În incidentul rutier au fost implicate două autoturisme și au rezultat mai multe victime.

La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, în sprijin sosind și trei echipaje SAJ Ialomița. La fața locului au fost găsite cinci victime dintre care două încarcerate, semiconștiente.

O victimă, minor în vârstă de aproximativ trei ani, ce a intrat în stop cardio-respirator, a fost transportată de urgență la spital.

Victimele au fost transportate la spital

După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime, care prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale.

Intră în GALERIA FOTO

Cei doi șoferi nu au putut fi testați la fața locului din cauza leziunilor suferite

”Seara trecută, în jurul orei 22:00, pe raza localității Borănești s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unui copil de un an și vătămarea corporală a patru persoane. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre două autoturisme conduse de doi tineri, de 21 și 26 de ani, ambii din comuna Borănești.

În urma impactului a rezultat decesul unei minore de 1 an, vătămarea corporală a celor doi șoferi, precum și a două femei, de 21 și 34 de ani, din comuna Borănești. Conducătorii auto nu au putut fi testați la fața locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă” se arată în comunicatul emis de ISU Ialomița.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Ialomița


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide