Accident rutier grav provocat de șoferul unui TIR cu volan pe dreapta. A fost activat planul roșu – VIDEO

Autor: ProMotor 29 sept. 2020 Știri auto

În această dimineață, in jurul orei 6, apel 112, pe DN 28 (DE 583) Iași – Târgu Frumos, în zona localității Lețcani, s-a produs un accident grav după o coliziune între un autotren și un autobuz, acesta din urmă răsturnându-se peste un autoturism.

Doi bărbați au murit și mai multe persoane au ajuns rănite la spital, în urma unui grav accident de circulație care s-a întâmplat marți dimineață pe DN 28, între Iași și Târgu-Frumos. Salvatorii au declanșat planul roșu.

„Una dintre ele, un bărbat de 29 de ani aflat în stop cardiac şi în şoc hemoragic din cauza rupturii de ficat a fost adus la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. El a fost resuscitat, însă a suferit din nou un stop cardiorespirator în UPU. În ciuda eforturilor depuse, a trebuit să declarăm decesul acestei persoane. A doua victimă din microbuz, un alt bărbat de 35 de ani, a suferit politraumatisme, şoc hemoragic cu ruptură de splină, a fost dus în sala la chirurgie pentru operaţie. Cea de-a treia victimă, un bărbat de 43 ani, avea în momentul aducerii la UPU fractură de antebraţ şi gambă stângă”, a spus Diana Cimpoeşu, potrivit Agerpres.

Șoferul unui TIR cu volan pe dreapta nu s-a asigurat și a provocat un accident

Potrivit sursei citate, alte trei victime ale accidentului de marţi dimineaţa care au ajuns la UPU de la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi sunt din autobuzul care în urma unei coliziuni cu un autotren a fost proiectat într-un microbuz.

Accidentul a avut loc în zona localității Lețcani, când un TIR și un autobuz de transport persoane s-au ciocnit, iar acesta din urmă a fost proiectat într-o dubă.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, un TIR cu volan pe dreapta nu s-a asigurat la intrarea pe DN 28 și a intrat într-un autobuz care circula regulamentar spre Târgu Frumos. Maşina de călători s-a învârtit de câteva ori şi a lovit duba de culoare albastră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide