Accident tragic în București. Șoferul a fost proiectat în exterior. Mercedes-ul lui era de vânzare pe olx

Autor: David Andrei 27 ian. 2021 Știri auto

Un accident grav a avut loc în această după-amiază în București. Șoferul nu purta centură de siguranță și, în urma impactului, a fost proiectat în exteriorul vehiculului. Acesta a suferit răni incompatibile cu viața. Mașina lui, un Mercedes-Benz SLK cu 250 de cai putere, era de vânzare pe olx.

GALERIE FOTO

Accidentul a avut loc pe Bulevardul Theodor Pallady din sectorul 3 al Capitalei, miercuri, în jurul orei 14:20. Din primele cercetări, șoferul ar fi pierdut controlul direcției. Mașina sa a lovit un copac și alte mașini parcate și s-a oprit pe spațiul verde. Bărbatul nu purta centura de siguranță și a fost proiectat în exteriorul vehiculului decapotabil. Martorii susțin că acesta rula cu viteză.

Medicii sosiți la fața locului au încercat resuscitarea șoferului timp de 40 de minute. Dar în cele din urmă, au fost nevoiți să se recunoască învinși și să declare decesul acestuia. Bărbatul suferise traumatisme craniene extrem de grave.

Traficul rutier a fost restricționat temporar pe prima bandă de circulație pentru efectuarea măsurătorilor. Oamenii legii încearcă să stabilească cu exactitate cauzele și condițiile producerii accidentului fatal.

Mercedes-ul implicat în accident era de vânzare pe olx

Șoferul decedat conducea un Mercedes-Benz SLK 200 în momentul accidentului. Mașina sa, produsă în anul 2001, era de vânzare pe site-ul olx.ro pentru 2.800 de euro, preț negociabil. Modelul albastru purta jante aurii de 17 inci. Sub capotă funcționa un motor Kompressor de 2.0 litri cu 250 de cai putere.

Vânzătorul scrisese în anunțul publicat la începutul acestui an că acceptă orice test. Acesta scrisese în anunț că a schimbat recent discuri și plăcuțe de frână. Tot recent efectuase schimbarea filtrelor și un schimb de ulei. 200.000 de kilometri parcursese mașina decapotabilă. Cabrioletul este acum daună totală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide