Aceasta este viziunea unui artist despre cum vor arăta supercar-urile de azi într-un viitor al mobilității electrice

Autor: Ionuț Vîlciu 15 nov. 2022 Știri auto

Un artist și-a imaginat cum arăta supercar-urile zilelor noastre într-o lume plină de mașini electrice. Rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare.

Viitorul mașinilor pare că se îndreaptă către electrificarea completă, cel puțin deocamdată. Decizia a fost luată de către Uniunea Europeană, din 2035 nu se vor mai putea comercializa mașini noi care să aibă motoare termice. Astfel, producătorii auto vor fi nevoiți să migreze către o abordare complet electrică. Acest lucru este valabil și pentru constructorii de mașini super sport, cum ar fi Ferrari, Lamborghini sau Bugatti.

Un designer grafic din Italia a creat câteva imagini cu ceea ce crede el că ar putea fi starea în care unele dintre mașinile sport actuale vor ajunge. Imaginile sunt foarte bine create, aproape că arată real.

Pe acest artist îl puteți găsi pe Instagram sub numele de thedizzyviper. Vom vedea că imaginile create de ele sunt foarte bine realizate, cu un nivel de detaliu fantastic.

Supercar-urile de azi, relicvele de mâine

Nu avem de unde să știm ce rezervă viitorul pentru lumea auto, dar putem să ne imaginăm. Poate că motoarele termice vor reveni, sau poate vor dispărea pe vecie. Noi ne vom bucura de ele cât le mai avem și vom admira imaginile create de artistul italian, chiar dacă ele înfățișează un viitor sumbru.

El a pus diferite supercar-uri și mașini exclusiviste în ipostaze dezolante. Ele se află în hambare sau tot felul de spații, acolo unde au adunat praf și diverse alte obiecte. Imaginile aduc aminte de mașinile abandonate prin parcările din Dubai, pline de praf și degradate din cauza vremii.

Printre mașinile alese se numără McLaren Senna, Ferrari LaFerrari, Bugatti Chiron sau Rolls-Royce Cullinan. Mai putem vedea și câteva modele de Lamborghini. Totul arată de parcă ne-am dus 50 în viitor și am găsit colecția de mult uitată a unui milionar.

Nu avem de unde să știm ce se va întâmpla în viitor, dar sperăm ca aceste mașini emblematice să rămână prin preajmă cât mai mult timp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dizzy Viper Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide