Consiliul Judeţean Neamţ face o achiziţie ciudată în plină pandemie: jante, covoraşe de cauciuc şi tăviţă de portbagaj

Autor: ProMotor 30 mart. 2020 Știri auto

Consiliul judeţean Neamţ a achiziţionat o serie de accesorii auto în plină criză a pandemiei de COVID-19.

În această perioadă priorităţile tuturor instituţiilor ar trebui să se îndrepte spre luarea măsurilor pentru combaterea bolii, însă Consiliul Judeţean Neamţ face o achiziţie ciudată şi discutabilă.

Aşadar, Consiliul Judeţean Neamţ, a achiziţionat patru jante de aluminiu în valoare de de 902 de lei bucata, un kit senzor de presiune roţi, covoraşe de cauciuc, o tăviţă pentru portbagaj şi patru anvelope de iarnă. Valoarea acestora este de 5.987,87 lei.

Informațiile au apărut pe Facebook într-o postare a consilierului judeţean Florin Hopşa.

„In plină pandemie de Coronavirus, consilierul județean PSD Ionel Arsene cumpără jante de aliaj la 900 lei/buc, anvelope de iarnă, covorașe de cauciuc, tăviță portbagaj, Memorie desktop si SDD de 65.000 lei, sisteme desktop de peste 58.000 lei, etc.
Considerați că acestea sunt “Pregătiri intense pentru tratarea pacienților cu coronavirus” la Spitalul de Urgență Județean subordonat Consiliului Județean Neamț ???

Vă spun eu ce este in limbaj popular “ Țara arde și baba se piaptănă” și mai direct LIPSĂ TOTALĂ DE RESPECT și DISPREȚ față de cetățenii județului. In spital toate cadrele medicale se plâng de lipsa echipamentelor de protecție, de dezinfectanți, etc și cei de la CJ Neamț fac ce au facut in ultimi 4 ani POZE, Proiecte pe Hartie și achiziții total nepotrivite cu nevoile cetățenilor !

In acest timp oameni de afaceri,intreprinzători, voluntari, elevi ONG-uri etc fac donații și iși unesc forțele pentru a trece cu bine peste acest moment dificil.”

Consiliul Judeţean Neamţ 2020 jante aliaj

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide