Dacia Sandman, mașina pe care și-ar dori-o orice aventurier

Autor: ProMotor 28 mart. 2020 Știri auto

La ce suntem buni cu toții în această perioadă de izolare, când imaginația este singura care mai poate să zburde liberă? În această situație nu ne-a mai rămas decât să visăm cu ochii deschiși la vremuri mai bune. Și nu numai noi, românii.

Britanicii de la Autocar.co.uk, de exemplu, s-au gândit la un model Dacia echipat pentru aventură. Și nu este un SUV, așa cu probabil se așteptau mulți, ci este mai degraba o utilitară.

GALERIE FOTO CU DACIA SANDMAN

Dacia nu are în gamă un astfel de model, așa că cei de la Autocar au decis să proiecteze Dacia Sandman, având la bază un Renault Trafic cu versiunea mai scurtă a ampatamentului.

Dacia Sandman este vopsit într-o culoare verde strălucitoare și este echipată pentru a găzdui echipament sportiv de vacanță. Pot fi montate două plăci de surf pe acoperiș și transportată bicicleta în partea din spate a vehiculului. Interiorul este finisat în conformitate cu filozofia mărcii Dacia.

În Dacia Sandman nu vom găsi un ecran de sistem multimedia, creatorii modelului au presupus că în prezent toată lumea folosește un smartphone, dar mașina ar putea să aibă conectivitate radio și Bluetooth. În locul afișajului, pe tabloul de bord va fi montat un suport pentru telefon. Mașinii nu îi va lipsi aerul condiționat.

Englezii au aproximat că această mașină ar putea să coste 15.000 de lire sterline (aproximativ 16.600 de euro).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autocar.co.uk



Comentarii
Inchide