Actorul George Mihăiță a provocat un accident în Capitală. Se urcase băut la volan

Autor: Elena Luchian 01 iul. 2021 Știri auto

George Mihăiță a provocat un accident miercuri seara, pe un bulevard din Capitală. Actorul a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-o autoutilitară parcată. Testul cu etilotestul a arătat că acesta se urcase băut la volan.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc miercuri, 30 iunie, pe Bulevardul Basarabia din București, în jurul orei 21:20. Potrivit reprezentanților Brigăzii Rutiere, George Mihăiță a pierdut controlul volanului, a lovit o autoutilitară parcată și a ricoșat într-un refugiu de tramvai. Actorul în vârstă de 72 de ani nu a fost rănit, dar mașina sa și vehiculul lovit au fost serios avariate.

Din primele cercetări a reieșit că George Mihăiță avea o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Martorii susțin că inițial, acesta ar fi refuzat să se supună testului cu aparatul etilotest. Dar în cele din urmă, a fost convins de polițiști.

George Mihăiță, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice

Ulterior, actorul a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice. De la INML, acesta a plecat cu o mașină de poliție, evitând întrebările jurnaliștilor.

Pe numele lui George Mihăiță s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Ancheta va stabili cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

George Mihăiță este directorul Teatrului de Comedie din București din anul 2002.

Mai multe persoane cunoscute implicate în accidente rutiere zilele acestea

Mai multe persoane cunoscute au fost implicate zilele acestea în accidente rutiere. Mașina președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a fost lovită în timp ce acesta aștepta la semafor pe Bulevardul Poligrafiei. El a fost cel care a apelat numărul de urgență 112 și a scos victimele din mașinile avariate.

Și președintele FCSB, Valeriu Argăseală, a fost implicat într-un accident rutier marți seara. Din primele cercetări, oficialul clubului de fotbal s-ar fi încadrat în mod greșit pe banda de circulație. O tânără a fost rănită și a fost transportată la Spitalul Elias. Aceasta se află acum în afara oricărui pericol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide