Un Ferrari a fost implicat într-un carambol în București. Cine a scos victimele din mașinile avariate?

Autor: Elena Luchian 30 iun. 2021 Știri auto

Un Ferrari a fost implicat într-un carambol în București. Supercarul a fost avariat în urma unei manevre a unui șofer în vârstă de 70 de ani. Cine a scos victimele din mașini?

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc pe Bulevardul Poligrafiei din București, în jurul orei 21:00. Trei autovehicule au fost implicate. Potrivit relatărilor celor trei șoferi, un șofer în vârstă de 70 de ani, aflat la volanul unui SUV marca Mitsubishi, care se deplasa pe Bulevardul Poligrafiei dinspre Piața Presei către Strada Jiului, a virat la stânga fără să se asigure. Acesta a intrat în coliziune cu un Ferrari care circula regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, și s-a răsturnat.

Printre vehiculele avariate în carambol a fost și cel condus de fostul șef al Comitetului Olimpic Român, actual președinte al Federației Române de Rugby, Alin Petrache, un Jeep Renegade. Petrache a fost cel care a apelat numărul de urgență 112 și a sărit să scoată victimele din mașina răsturnată.

“Sunt plin de sânge, dar sunt ok”, a declarat Alin Petrache pentru Antena 3. El tocmai plecase de la hotelul în care este cazată echipa națională. Șeful FR Rugby nu a fost rănit.

Ferrari și alte mașini distruse aseară în București, persoane ușor rănite

Șoferul vinovat și pasagerul său au fost răniți și au fost transportați la Spitalul Elias din București. Niciunul nu a suferit însă, leziuni grave. Toți cei trei conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest. Aceștia nu consumaseră alcool.

Traficul a fost restricționat pe benzile 1 și 2 pe Bulevardul Poligrafiei pe sensul de mers către Pața Presei, dar și pe Strada Parcului către Bulevardul Poligrafiei.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla cu precizie condițiile în care s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide