Alfa Romeo 33: noul supercar al italienilor va costa peste 1 milion de euro

Autor: Adrian Somai 26 iul. 2023 Știri auto

Alfa Romeo se pregătește să impresioneze cu lansarea noului supercar 33, un model exclusivist și plin de performanțe, care va cuceri inimile iubitorilor de mașini de lux din întreaga lume. Cu numai 33 de exemplare disponibile și un preț ce depășește pragul de 1 milion de euro, Alfa Romeo 33 va fi cu siguranță o prezență rară pe șosele și va atrage atenția tuturor.

Numele 33 a fost ales cu grijă, fiind de fapt un omagiu adus celebrului model Alfa Romeo 33 Stradale, lansat în 1967. Supercarul va fi produs într-o ediție extrem de limitată, de numai 33 de exemplare, asta făcându-l și mai exclusivist și dorit de colecționarii și pasionații mărcii. Costul fiecărui exemplar va depăși pragul de 1 milion de euro, consolidând statutul de bijuterie rară a noului Alfa Romeo 33.

Lansarea oficială a supercarului este programată pentru 30 august, iar pasionații de automobile de lux așteaptă cu nerăbdare să descopere toate detaliile și caracteristicile noului Alfa Romeo 33. Cu un design distinctiv și tehnologie de ultimă generație, noul model promite să aducă o viziune nouă și entuziasmantă în lumea mașinilor performante.

Viteză maximă de 333 de km/h pentru noul Alfa Romeo 33

Considerat de unii a fi un succesor direct al mai vechiului 8C Competizione, produs de constructorul italian între anii 2007 și 2010, noul Afla Romeo 33 promite multe din punct de vedere tehnic. Deși multe dintre detaliile tehnice ale noului model sunt încă păstrate sub tăcere, potrivit Autocar, oficialii Alfa Romeo au precizat că supercarul 33 va atinge o viteză maximă de 333 km/h.

Informațiile despre echiparea tehnică a noului Alfa Romeo 33 lipsesc deocamdată, însă, dacă este să dăm crezare zvonurilor ce au apărut până acum, sub capota noului supercar italian vom regăsi un derivat al motorului V6 bi-turbo de 2.9 litri pe care îl știm de pe modelele Giulia Quadrifoglio. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide