Alfa Romeo anunță lansarea unui nou supercar în această vară

Autor: Adrian Somai 05 iul. 2023 Știri auto
Alfa Romeo anunță lansarea unui nou supercar în această vară

Sfârșitul verii va aduce o surpriză pentru fanii Alfa Romeo și nu numai, constructorul italian anunțând acum că se lucrează intens la lansarea unui viitor model de performanță. Noul supercar va fi dezvăluit oficial în data de 30 august, în cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Italiei, de la Monza. Anunțul a fost făcut în China, după lansarea versiunilor facelift ale modelelor Giulia și Stelvio.

Odată cu acest anunț, Alfa Romeo a publicat și o fotografie teaser cu viitorul model. Sigur, vorbim despre o imagine care nu ne dezvăluie aproape niciun detaliu al viitorul model de performanță. De asemenea, nici din partea oficialilor Alfa Romeo nu avem informații cu privire la noul model. De altfel, până la acest moment nu știm nici măcar numele pe care îl va avea acest model.

“Acest proiect este un vis devenit realitate, inspirat de o echipă ambițioasă care a vrut să obțină ceva unic”, a declarat cu această ocazie Jean Philippe Imparator. Din păcate, nici șeful constructorului italian nu a arătat mai multă disponibilitate în a ne oferi mai multe detalii despre viitorul supercar.

Viitorul Alfa Romeo 6C ar putea fi echipat cu un motor V6

Dacă este să dăm crezare zvonurilor care au apărut în presa de specialitate până la această oră, noul model din portofoliul Alfa Romeo urmează să fie botezat 6C. De asemenea, se mai zvonește că noul model urmează să fie inspirat din mai vechiul T33 Stradale, model celebru în urmă cu mai bine de jumătate de secol. Nu în ultimul rând, potrivit celor de la Motor1, viitorul model de performanță al italienilor ar putea fi echipat cu o unitate de motorizare V6.

Mai multe despre viitorul supercar Alfa Romeo vom afla cel mai probabil în săptămânile ce urmează. Așa cum spuneam și mai devreme, noul model urmează să fie lansat oficial în data de 30 august.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide