Alfa Romeo a publicat noi imagini cu primul său model electric, Milano

Autor: Ionuț Vîlciu 25 ian. 2024 Știri auto

Alfa Romeo apare într-un nou set de imagini oficiale. Deocamdată mașina poartă camuflaj, dar vom face cunoștință cu designul său pe 10 aprilie, odată cu debutul oficial.

Alfa Romeo a publicat o serie nouă de imagini cu viitorul crossover Milano, ce va fi și primul său model electric. În urmă cu nu foarte mult timp, aflam că Alfa Romeo își va denumi viitorul crossover electric, model ce va deveni astfel primul automobil complet electric al producătorului italian, Milano, după orașul în care a început totul, în anul 1910.

Dacă nu vă încântă ideea unui tren de rulare pur electric, aflați că viitorul model va fi disponibil și cu motoare termice, fiind o mașină înrudită cu noul Jeep Avenger, spre exemplu. Până vom afla toate detaliile despre noul model al italienilor, putem doar să observăm cel mai nou set de fotografii pe care Alfa Romeo l-a publicat și care prezintă prototipuri ale noului Milano în centrul de testare din Balocco, Italia.

Noua Alfa Romeo Milano va debuta în aprilie

Potrivit producătorului, mașina este testată sub atenta supraveghere a inginerilor care au jucat un rol major în proiecte precum 4C, 8C și Giulia GTA. Strategiile de dezvoltare sunt coordonate de echipa italiană de ingineri Alfa Romeo de la Balocco Proving Ground, unde șoferii de testare găsesc condițiile ideale și verifică cerințele și țintele stabilite de inginerii dinamici ai mărcii, care sunt responsabili cu semnarea proiectului.

Din câte știm, noul model Alfa Romeo va împărți platforma tehnică cu modele deja lansate, precum Jeep Avenger și Fiat 600. Astfel, mașina va avea atât o versiune complet electrică, cât și versiuni dotate cu motoare termice sau cu tehnologie mild-hybrid.

Alfa Romeo nu a dezvăluit până acum alte detalii despre noul său model, așa că rămâne să aflăm mai multe în perioada următoare și să ne pregătim de debutul oficial, ce va avea loc în data de 10 aprilie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide