Alfa Romeo dă startul unei „noi ere”. Producătorul italian publică un teaser cu un nou model

Autor: Ionuț Vîlciu 20 nov. 2023 Știri auto

Alfa Romeo a publicat un teaser cu ceea ce ar putea fi o nouă variantă a SUV-ului Tonale. Producătorul italian se pregătește pentru „o nouă eră”.

După ce a prezentat edițiile speciale Tributo Italiano pentru Tonale, Giulia și Stelvio, Alfa Romeo a publicat un teaser misterios. Imaginea publicată de producătorul italian include stopurile SUV-ului compact Tonale, aflate sub textul „O nouă eră începe”.

Alfa Romeo nu a oferit alte informații odată cu această postare misterioasă, ci doar descrierea fotografiei „Rămâneți aproape… O nouă eră începe cu Alfa Romeo”. Astfel, nu putem decât să ghicim despre ce este vorba în acest context al unei noi ere. Cu toate acestea, primul model electric al brandului încă nu a fost prezentat încă, iar acelea sunt stopurile lui Tonale, despre care știm că Alfa Romeo nu are planuri concrete pentru electrificarea completă.

La ce ne putem aștepta de la Alfa Romeo?

Știm că un nou SUV Alfa Romeo va fi lansat în viitor și că va fi disponibil în format hibrid sau sub forma unui vehicul complet electric, iar semnătură luminoasă arătată în cel mai nou teaser aparține lui Tonale. Astfel, am putea avea de-a face cu o nouă versiune a SUV-ului italian. Poate că vom vedea o iterație și mai sportivă a SUV-ului compact italian, mai puternică decât ceea ce am văzut până acum. Deocamdată, cea mai puternică versiune a SUV-ului este reprezentată de un plug-in hybrid ce dezvoltă 280 CP.

Conform Carscoops, CEO-ul Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, a confirmat că producătorul lucrează deja la o versiune Quadrifoglio pentru Tonale, dar a adăugat că nu o vor aproba pentru producție decât dacă vor obține „cel mai înalt nivel de performanță”.

Alfa Romeo a declarat că intenționează să devină un brand auto ce produce doar modele electrice până în 2027, când actualele Giulia și Stelvio vor fi scoase din producție împreună cu versiunile termice ale Tonale. Deocamdată, doar timpul ne va spune ce intenții are Alfa Romeo prin acest nou teaser.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide