Alfa Romeo urcă pe scenă la Salonul Auto de la Bruxelles 2023

Autor: Adrian Somai 13 ian. 2023 Știri auto

Salonul Auto de la Bruxelles și-a deschis porțile oficial la sfârșitul acestei săptămâni, unul dintre cele mai populare standuri fiind cel al celor de la Alfa Romeo. Constructorul italian va fi prezent la eveniment cu un stand dedicat, unde vizitatorii vor putea aprecia gama reînnoită Alfa Romeo. De asemenea, fanii mărcii italiene vor putea intra în contact cu Tonale Plug-In Hybrid Q4.

Pentru Alfa Romeo, evenimentul de la Bruxelles este o oportunitate de a prezenta, în premieră, noile Giulia și Stelvio, care evoluează în ceea ce privește stilul și tehnologia. Vedeta standului Alfa Romeo este Tonale, în versiunile Hybrid și Plug-In Hybrid Q4. Tonale reprezintă un punct de referință în procesul „de la zero la zero” al mărcii, care va face ca Alfa Romeo să fie cea mai rapidă marcă de pe scena auto globală care vă trece de la zero vehicule electrificate, la începutul anului 2022, la o întreagă gamă de vehicule cu zero emisii în 2027.

Italienii au adus la Bruxelles și un exemplar 33 Stradale din 1967, un simbol al stilului, o muză inspirațională și cel mai înalt punct de referință pentru designerii de la Centro Stile Alfa Romeo. Recunoscută universal ca fiind una dintre cele mai frumoase mașini proiectate vreodată, acest exemplar este prototipul mașinii de stradă 33 care aparține Muzeului Alfa Romeo din Arese.

Tonale Plug-In Hybrid: confort, calitate, spațiu și izolare fonică de vârf de gamă.

La Bruxelles este prezent și Tonale Plug-In Hybrid Q4, un model cu care Alfa Romeo își propune să definească paradigma “sportivității eficiente”, primul pas spre sportivitatea viitorului. Tonale Plug-In Hybrid Q4 este cel mai eficient Alfa Romeo de până acum, cu emisii de CO2 de 26g/km pentru a accesa centrele orașelor fără restricții și cu o autonomie de peste 80 Km în modul complet electric pentru o mobilitate zilnică superioară. În plus, acesta oferă o autonomie totală de peste 600 km în regim extraurban.

Tonale Plug-In Hybrid Q4 este cea mai sportivă versiune a gamei și cea mai performantă din clasa sa în ceea ce privește agilitatea și dinamica de condus și este echipată cu un sistem de motorizare Plug-In Hybrid dedicat, pentru o putere totală de 280 CP, cu o tracțiune integrală de tip Q4, concepută pentru a garanta cea mai bună tracțiune și siguranță.

Noile Alfa Romeo Giulia și Stelvio

Cele două modele prezintă un nou aspect, grație farurilor sofisticate Full-LED Adaptive Matrix și a noii grile „Trilobo”, care evocă un puternic sentiment de familie cu Tonale. Tehnologia și conectivitatea ating noi culmi prin noul tablou de bord complet digital, cu designul istoric „telescopic”. „Alfa Connect Services” oferă confort și siguranță maximă la bord, concepute pentru a oferi actualizări „Over the Air”.

În plus, pentru prima dată, publicul va putea urca la bordul modelului Giulia în echiparea „Competizione”, seria specială care reprezintă versiunea de top și care introduce noua culoare exclusivă „Moon Light” gri mat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alfa Romeo


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide