AlfaFest, festivalul pasionaţilor de Alfa Romeo, a ajuns la a opta ediţie

Autor: Adrian Mihălţianu 16 iul. 2013 Știri auto

Turnul cu Ceas, Turnul Fierarilor, Casa cu Cerb sau cea Veneţiană sunt doar câteva din reperele ce dezvăluie locul ales de posesorii pasionaţi de Alfa Romeo din România pentru desfăşurarea celei de-a opta ediţii a Festivalului Naţional AlfaClub.

Timp de două zile, Sighişoara – acest veritabil muzeu-oraş – va oferi o imagine inedită: zeci de maşini cu spirit urban şi design modern vor face o incursiune în timp, în atmosfera medievală de acum câteva sute de ani.

Ziua de sâmbătă va oferi un spectacol unic – după un tur de onoare pe străzile Sighişoarei, maşinile Alfa Romeo vor poposi în Piaţa Octavian Goga, oferind o privelişte demnă de un adevărat salon auto.

Şi, dacă sâmbăta va fi vorba despre frumuseţe, stil şi design, ziua de duminică este rezervată sportivităţii şi cailor putere. Astfel, pe circuitul de la Prejmer, participanţii la Festivalul Naţional AlfaClub România vor avea ocazia să îşi demonstreze talentul de a pilota.

La ediţia de anul acesta sunt aşteptate peste 30 de reprezentante ale mărcii Alfa Romeo şi mai bine de 50 de participanţi.

AlfaFest 2013 este un eveniment organizat de AlfaClub România şi susţinut de CarsCup.

Despre AlfaClub

Cu peste 5.000 de membri pe forum şi peste 7.000 de subiecte discutate, AlfaClub România este, de mai bine de 7 ani, locul de întâlnire al pasionaţilor de Alfa Romeo din ţara noastră. Ca orice proiect, AlfaClub România a pornit timid, mai întâi ca simplu forum online, pentru ca mai târziu să devină o asociaţie non-profit cu planuri din ce în ce mai ambiţioase.

După nenumărate întâlniri săptămânale desfăşurate în mai toate oraşele mari ale ţării, zeci de întâlniri în locuri ce ar face orice pasionat de maşini să tresară, şi după şase evenimente AlfaFest naţionale, Festivalul Alfa Club România din 2012 s-a putut lăuda cu primele participări internaţionale. Evenimentul s-a desfăşurat pe vestitul Transfăgărăşan şi a atras pasionaţi ai mărcii Alfa Romeo din Grecia, Bulgaria, Serbia şi Slovenia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide