Allianz-Țiriac și Fundația Țiriac organizează, pentru al doilea an consecutiv, singurul turneu internațional de hochei pentru copii din România

Autor: Ionuț Vîlciu 23 mart. 2023 Știri auto

În intervalul 24-26 martie 2023, Patinoarul Allianz-Țiriac Arena găzduiește a nouă ediție a turneului internațional de hochei pentru copii intitulat Allianz-Țiriac International Trophy. Competiția internațională de anvergură este organizată pentru al doilea an consecutiv de Fundația Țiriac în parteneriat cu Allianz-Țiriac, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume.

Timp de trei zile, de vineri până duminică, 24 de echipe încadrate la categoriile de vârstă U6, U8, U10 și U12, din Italia, Bulgaria, Slovacia și România vor lua parte la ediția a doua a singurului turneu internațional de hochei pentru copii derulat în România.

În cadrul evenimentului sportiv vor participa peste 350 de hocheiști, fete și băieți. Fiecare echipă câștigătoare din categoria sa de vârstă va primi un voucher valoric prin intermediul căruia membrii săi își vor putea achiziționa echipamente sportive de specialitate.

Organizarea acestui turneu pentru al doilea an consecutiv reprezintă suma eforturilor depuse pentru a păstra România pe harta internațională a turneelor de hochei. Ediția trecută a competiției a demonstrat că evenimentul a fost unul extrem de așteptat de echipele participante, iar copiii au muncit mult pentru a ajunge la un turneu internațional de hochei. Continuăm această frumoasă tradiție și oferim tinerilor oportunitatea de a beneficia de o experiență importantă în formarea lor sportivă”, a declarat Ion Țiriac.

De aproape trei decenii investim în performanță și într-un viitor mai bun, iar lumea sportului este o întotdeauna o inspirație pentru noi. Suntem mândri să fim, pentru al doilea an consecutiv, parteneri cu Fundația Țiriac în organizarea singurului turneu internațional de hochei din România și ne reconfirmăm astfel angajamentul pentru susținerea tinerilor sportivi. Mult succes, tuturor echipelor!”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz- Țiriac Asigurări.

Allianz-Țiriac și Fundația Țiriac organizează un turneu internațional de hochei pentru copii

Din partea Italiei, la turneul Allianz-Țiriac International Trophy va participa echipa Fisg Veneto încadrată la categoria U12. Bulgaria va fi reprezentată în cadrul competiției internaționale de două cluburi de hochei: Hockey Club NSA și HC Slavia Sofia, ambele vor concura cu câte o echipa la categoriile de vârstă U8, U10 și U12. Din partea Slovaciei va participa echipa HK Dukla Michalovce, la categoria de vârstă U12.

Din partea României vor concura 16 echipe de hochei. Acestea sunt din București (2 echipe – Fundația Țiriac la categoria U6, 2  echipe – Skoda la U6, 2 echipe Allianz-Țiriac la U8 și U12, o echipa Dedeman la U10, 2 echipe Steaua Rangers/Husky la U6 și U8, 2 echipe Triumf București la U8 și U10), din Ploiești (3 echipe Olimpia Ploiești la categoriile U6, U10 și U12), din Galați (Dunărea Galați la categoria U12) și din Brașov (Corona Brașov la categoria U12).

Echipele din Bulgaria, Italia, Slovacia, Galați și Brașov vor beneficia de cazare, masă și logistica necesară desfășurării turneului, toate acestea fiind asigurate de Fundația Țiriac și Allianz-Țiriac.

În ziua de vineri, 24 martie, Patinoarul va găzdui meciurile echipelor încadrate la categoria de vârstă U6, în timp ce sâmbătă și duminică pe gheață vor concura echipele încadrate la categoria de vârstă U8, U10 și U12.

Publicul va avea acces gratuit

Pe toată durata competiției, publicul va avea acces gratuit, fiind invitat să-i susțină pe participanți din tribunele Patinoarului Allianz-Țiriac Arena situat în Otopeni, Drumul Gării Odăi, numărul 7.

În ziua de 24 martie programul competițional se va desfășura în intervalul orar 10:00-15:07, iar începând cu ora 15:30 va avea loc festivitatea de premiere pentru echipele încadrate la categoria de vârstă U6. În data de 25 martie, meciurile de hochei se vor disputa în intervalul orar 08:00-21:54, iar în data de 26 martie de la 08:25 la 18:56. Duminică, 26 martie, începând cu ora 10:40 se va desfășura festivitatea de premiere pentru echipele încadrate la categoriile de vârstă U8, U10, iar începând cu ora 19:15 va avea loc festivitatea de premiere pentru categoria de vârstă U12.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide