Ambulanță șicanată în trafic. Autospeciala este în misiune, dar un șofer de pick-up refuză să se dea la o parte

Autor: David Andrei 15 sept. 2020 Știri auto

Un șofer de pick-up a fost filmat în timp ce șicana o ambulanță în trafic. Pe filmare se poate observa cum acesta profită de faptul că toți ceilalți șoferi îi fac loc autospecialei aflate în misiune.

GALERIE FOTO

Incidentul revoltător a avut loc pe șoseaua de centură a municipiului Lugoj, pe sensul de mers Caransebeș-Timișoara. Ambulanța transporta un pacient către un spital din Timișoara și avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

Șoferul aflat la volanul pick-up-ului a continuat să ruleze nestingherit în fața ambulanței. Toți ceilalți au tras către marginea carosabilului pentru a face loc vehiculului aflat în misiune. În imagini se poate observa cum pick-up-ul profită de situație. La un moment dat, pe un pod, acesta a recurs la încă un gest incredibil: a depășit o mașină care circulă regulamentar, în ciuda faptului că marcajul dintre cele două sensuri este continuu.

Șoferul i-a sfidat și pe conducătorii care veneau din sens opus. Aceștia i-au dat flash-uri pentru a-l avertiza în privința manierei periculoase în care se deplasa.

În cele din urmă, pick-up-ul a dat semnal și a virat la dreapta pe un drum secundar, lăsând lăsând cale liberă autospecialei aflate în drum spre un spital din Timișoara.

Șoferii de ambulanță, victime ale șoferilor aroganți

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara dezvăluie că incidentul de săptămâna aceasta nu este nici pe departe un caz singular. Șoferii de ambulanță sunt constant victime ale șicanărilor în trafic.

Aceștia trag un semnal de alarmă. Un astfel de gest făcut de alți conducători auto poate face diferența între viață și moarte.

Cui îi aparține pick-up-ul care a șicanat ambulanța?

Potrivit site-ului lugojinfo.ro, pick-up-ul îi aparține campionului la motocros Mihai Stoichescu. Acesta a fost contactat de către publicație, dar a declarat că nu el se afla la volan, ci un prieten căruia îi împrumutase autoutilitara.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide