Amendă uriașă primită de un tânăr care făcea drifturi în parcarea unui supermarket – VIDEO

Autor: George Cristea 08 feb. 2021 Știri auto

O amendă uriașă a fost primită de un tânăr care făcea drifturi în parcarea unui supermarket din Botoșani. Bărbatul a fost descoperit după ce și-a transmis live isprava pe Facebook.

Intră în Galeria FOTO

Încercând să-și impresioneze prietenii, mulți tineri ajung să încalce legea, uneori chiar fără să își dea seama de asta. O parcare goală poate părea un loc ideal pentru a-ți dovedi îndemânarea la volan. Din păcate pentru piloții de ocazie, și aici se aplică reguli și legi, iar drifturile făcute în parcarea unui hipermarket îți pot aduce o pedeapsă usturătoare.

A aflat-o pe pielea lui un tânăr din Botoșani, care a fost identificat de polițiști după ce acesta s-a lăudat cu performanțele sale într-o transmisie live pe Facebook. Poliţiştii au analizat imaginile postate şi l-au identificat pe cel aflat la volan.

Incidentul a avut loc sâmbătă în parcarea unui supermarket din oraşul Botoşani. Un tânăr a făcut derapaje controlate cu maşina sa (sau așa credea – din imagini nu e foarte clar cât de controlate erau „derapajele”), în timp ce prietenii transmiteau imaginile pe reţelele de socializare. Filmarea a fost văzută şi de poliţişti care, astfel, au reuşit să-l identifice pe şoferul amator de senzaţii tari.

Amendă primită de un tânăr pentru drifturi în parcare

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani din municipiul Botoşani, care a fost sancționat de polițiști cu o amendă în valoare totală  de 3.200 de lei. Dacă sunteți curioși să aflați care au fost contravențiile constate de polițiști, este vorba de „neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, lipsa documente personale şi ale autovehiculului şi pentru faptul că avea aplicate pe geamurile autoturismului folii neomologate”, după cum se precizează într-un comunicat al Poliției Botoșani.

Acum, sincer, neadaptarea vitezei la condițiile de drum are tot atât de multă legătură cu fapta tânărului ca și jefuirea unei navete spațiale în drum spre lună dar, ce să facem? – aceasta este legislația. Nu suntem siguri că tânărul nu va avea câștig de cauză în cazul în care va contesta această măsură – până la urmă aici nu e vorba de drum și nici de neadaptarea vitezei. Mai degrabă de conducere periculoasă, o faptă care nu există însă în legislația din România.

Pentru celelalte capete de acuzare, însă, responsabilitatea tânărului este clară, așa că cel puțin o parte a amenzii primite va rămâne în picioare și în cazul unei contestații. Tânărul șofer este însă un norocos. Un alt teribilist a reușit să-și facă zob mașina într-un stâlp de iluminat dintr-o parcare goală. Și în București amatorii de senzații tari sunt periodic legitimați de polițiști în parcările supermarketurilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide