ANABI vinde mașini și motociclete de milioane de euro. Care sunt vedetele licitațiilor online

Autor: George Cristea 11 mai 2021 Știri auto

ANABI, agenția care se ocupă de administrarea și valorificarea bunurilor confiscate, nu este la fel de cunoscută ca ANAF, dar oferta sa este mult mai spectaculoasă. ANABI vinde în acest moment la licitații online mașini și motociclete de milioane de euro. Iată care sunt vedetele din garajul acestei instituții.

Intră în Galeria FOTO

Ne-am obișnuit deja cu licitațiile mașinilor confiscate de ANAF, după cum ne-am obișnuit ca acestea să fie, în general, mașini vechi, uzate și extrem de ieftine. Peștii cei mari ajung în garajele altei instituții a statului român, respectiv Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI). Aici se află adevărate comori, mașini de lux și motociclete de milioane de euro, pe care nu oricine și le permite. În plus, ANABI își vinde bunurile în cadrul unor licitații desfășurate online, fiind mult mai simplu să te înscrii și să licitezi pentru un anumit obiect.

În cazul vedetei licitațiilor online de la ANABI, mulți români nu își permit să plătească nici măcar garanția de 10% din prețul de pornire. Este vorba de un Lamborghini Huracan care valorează 240.000 de euro. Alături de alte patru mașini de lux, aceasta a fost confiscată recent de la un român care făcea parte dintr-o rețea din Statele Unite, care fura bani de pe carduri.

ANABI vinde mașini și motociclete de milioane de euro. Ofertă doar pentru baștani!

Bărbatul era cu siguranță pasionat de cabriolete, în colecția sa de la ANABI mai existând un BMW 850i xDrive. Lotul este completat de un Lamborghini Urus, un Mercedes-AMG G63 G și un Mercedes-Benz S 350, cea mai sărăcăcioasă mașină din colecție, valorând doar 33.000 de euro. În total, ANABI speră să obțină pe aceste mașini cel puțin 900.000 de euro.

La loc de cinste în garajul ANABI se mai află 12 motociclete de colecție, confiscate de la membrii unui grup de motocicliști din România, afiliat grupării Hell’s Angels din America. Motocicliștii de la Hell’s Angels sunt considerați printre cei mai periculoși din lume. Membrii grupării din România și-au cumpărat motocicletele cu banii obținuți din traficul de droguri. Acestea nu au fost încă scoase la licitație, după cum nici colecția de mașini de mai sus nu poate fi încă licitată.

Pe site-ul ANABI mai poate fi găsit un Lamborghini Aventador LP 700-4 Roadster ceva mai „ieftin”, care are un preț de pornire de 160.000 de euro. Fabricat în 2014, acesta a fost scos la licitație la finalul lunii martie dar nu a primit nicio ofertă până la această dată. Mașina a fost confiscată în urma unei acțiuni de combatere a criminalității organizate în județul Galați.

Dacă v-am făcut curioși, puteți intra pe secțiunea de licitații online a site-ului ANABI, unde puteți găsi toate bunurile scoase la vânzare. Unele oferte sunt mai mult decât atractive.

sursa: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: DIICOT, ANABI, Captură video Digi24



Comentarii
Inchide