Un angajat al unei reprezentanțe auto surprinde dezastrul produs în parcare de explozia de la Beirut

Autor: Elena Luchian 06 aug. 2020 Știri auto

Un angajat al unei reprezentanțe auto a surprins dezastrul produs de explozia de la Beirut și în rândul mașinilor de import care urmau să fie livrate către clienți. Toate autoturismele aflate în parcarea companiei au fost distruse.

GALERIE FOTO

În imaginile surprinse de bărbatul care lucrează într-o reprezentanță auto de la Beirut se pot observa mai multe modele Audi, cele mai multe fiind limuzine A8, complet distruse. Bucăți din clădirile din apropiere s-au desprins și s-au prăbușit peste autoturismele aflate în parcare, care, pentru a fi ferite de praf, aveau capotele acoperite. Acestea s-au ales cu plafonul sau capotele serios avariate.

În urma deflagrației, parbrizele și lunetele lor au fost sparte. La bordul unora dintre modele, se pot observa chiar airbag-uri declanșate.

Filmarea surprinde și clădirile din împrejurimi cu fațadele distruse în urma exploziei din port.

Reprezentanța auto va evalua pagubele în zilele în care urmează. Toate mașinile erau asigurate și pe cale de a fi livrate clienților care le comandaseră.

Explozia de la Beirut a ucis cel puțin 135 de oameni

Pagubele înregistrate de compania auto sunt nesemnificative față de dezastrul produs de explozia care a avut loc într-un port din Beirut. Cel puțin 135 de oameni și-au pierdut viața și alți 5.000 au fost răniți. Autoritățile estimează cifre în creștere, pentru că multe persoane sunt încă date dispărute. Căutările printre ruine continuă.

Peste 300.000 de oameni au rămas fără locuințe, după ce deflagrația din port a distrus numeroase clădiri pe o rază de peste 5 kilometri. Una de șoc s-a transmis chiar și la o distanță de 200 de kilometri, în insula Cipru din Marea Mediterană.

Explozia a zguduit capitala Libanului marți. 2.750 de tone de nitrat de amoniu, un material foarte explozibil, a fost sursa deflagrației devastatoare. Statul a decretat trei zile de doliu national, iar Consiliul Suprem de Apărare al Libanului a declarant Beirutul zonă calamitată. Autoritățile locale vorbesc despre un moment de criză economică și sanitară.

 

احد العاملين بشركة سيارات يصور الكارثة التي حلت بالسيارات الجديدة المستوردة نتيجة انفجار بيروت

Posted by bintjbeil.org on Wednesday, 5 August 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide