Explozie la o fabrică Honda. Ce a dus la producerea acesteia?

Autor: Marius Vișan 15 iun. 2020 Știri auto
Explozie la o fabrică Honda. Ce a dus la producerea acesteia?

O explozie a avut loc la o fabrică Honda din Suzuka. Doi bărbați au fost răniți în incidentul care a avut loc duminică.

Explozia s-a produs în apropierea unui transformator de energie electrică din fabrica din regiunea Suzuka. Cei doi bărbați, care se aflau în apropiere, au suferit arsuri grave și au fost duși la spital. Ei au suferit arsuri la nivelul feței.

Doi muncitori în vârstă de peste 20 de ani au fost răniţi

Poliția a declarat că victimele verificau tabloul de distribuție pentru a vedea dacă există un flux de curent. Un alt coleg a auzit explozia și i-a găsit pe cei doi prăbușiți pe podea, iar ulterior, un agent de pază a chemat o ambulanță.

Fabrica Suzuka este o unitate importantă de producție a companiei Honda. Activitatea fabricii nu a fost afectată de incident.

Ce modele se produc în această fabrică

Fabrica Suzuka este a doua fabrică Honda construită din toate timpurile. Aceasta a început operațiunile în aprilie 1960. A produs modele ca Honda Super Cub, urmată de Honda TN360, Honda S500, Honda 1300, Honda N360, Honda Civic, Honda Roadpal și Honda Tact, Honda City, Honda Integra și Honda Today.

În prezent, construiește N-Box Slash, N-WGN, N-One, N-Box, N-Van, Honda Shuttle și Honda Fit. Circuitul Suzuka este în apropiere, operat de Honda în cadrul companiei Mobilityland, unde se desfășoară Marele Premiu al Japoniei în fiecare an.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide