Aplicația care te ajută să îți speli mașina după data de 15 mai

Autor: Marius Vișan 13 mai 2020 Știri auto
Aplicația care te ajută să îți speli mașina după data de 15 mai

Aplicația WashMe te ajută să speli mașina data de 15 mai, fără a fi nevoit să stai la coadă. Starea de Urgență declanșată la nivel național a afectat puternic spălătoriile auto. Multe și-au suspendat activitatea, iar câteva au funcționat la capacitate de criză, cu un trafic mai mic.

Aplicația WashMe a demarat o campanie prin care le propune șoferilor să facă, începând din luna mai, rezervări la spălătorii, valabile după data de 15 mai. Aplicația afișează în timp real locurile libere la spălătoriile auto partenere din Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Satu Mare.

Cei care fac o rezervare pot vedea în timp real, intervalul orar disponibil pentru orice serviciu selectat. Între programări spălătoria va igieniza boxa și să va pregăti pentru primirea următorului client. În plus, multe dintre ele vor accepta mașini venite exclusiv prin programări, tocmai pentru păstra distanțarea socială.

Totul se va face cu mănuși și măști de protecție

În ceea ce privește măsurile de igienă, toți angajații spălătoriilor vor lucra exclusiv cu mănuși și măști de protecție, boxele și materialele folosite (lavete, bureți, aspiratoare etc) vor fi igienizate între comenzi cu soluții speciale, bazate pe clor sau alcool de cel puțin 70 de la sută.

Oamenilor li se va recomanda să păstreze distanța socială în timpul spălării.

“Ne-am dat seama că ne confruntăm cu două probleme majore în acest sector. Prima este, evident, scăderea cu până la 80 la sută a veniturilor, cauzată de faptul că, multă vreme, mersul la spălătorie nu a fost clarificat de autorități. Apoi, există o oarecare temere a oamenilor legată de interacțiunea socială, inclusiv în cadrul unei spălătorii. Tocmai de aceea, am lansat această campanie prin care vrem să atragem atenția asupra situației în care se află o serie de business-uri locale, în spatele cărora stau oameni cu familii și multe dificultăți”, a declarat co-fondatorul WashMe pentru transilvaniareporter.ro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide