Un Volkswagen izbit în zid într-o parcare. Nu, nu e banc! VIDEO

Autor: ProMotor 13 mai 2020 Știri auto

Un Volkswagen izbit în zid. Este sintagma cu care, cei care nu știu limba germană, glumesc pentru a-i face pe ceilalți să creadă că, de fapt, sunt ași în limba lui Goethe. Dar gluma tocmai a devenit realitate.

GALERIE FOTO

Sunt lucruri cu care nu e de glumit. Cum ar fi… un Volkswagen izbit în zid. Camerele de supraveghere dintr-o parcare subterană au surprins un moment uluitor. Un șofer de Volkswagen Passat dovedește aptitudini automobilistice demne de suspendarea permisului, atunci când vrea să vireze la dreapta pentru a ieși din parcare.

Incidental a avut loc într-un oraș din Elveția. Pe imagini, se poate observa cu șoferul apreciază greșit distanțele, sedanul lui lovește mai întâi o bordură, ricoșează în peretele opus, lovește aparatul de taxare de la ieșirea din parcare și revine în peretele de pe partea sa stângă. La un moment dat, mașina este atât de înclinată încât pare să se răstoarne. Dar spațiul îngust o împiedică, așa că aceasta revine pe roti.

Șoferul insistă brutal cu manevre prin care continuă să lovească mașina. În cele din urmă, acesta reușește să iasă din parcare, dar săracul Volkswagen poartă urmele unui comportament agresiv la volan.

Aripile pe partea stângă sunt îndoite serios, farul pe partea dreaptă este zob și, după cum a intrat în acel zid, punem pariu că nici partea dreaptă nu arată prea bine.

Cum a ajuns acest Volkswagen izbit în zid în parcare?

Nu știm cum a reușit însă, să intre în parcarea subterană din care s-a chinuit atât de mult să iasă, fără ca mașina sa să sufere avarii majore. Când apare în cadru, la începutul filmării, aceasta pare intactă.

Intră în GALERIA FOTO

Cei care au văzut imaginile apărute pe YouTube sunt convinși că șoferul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor subtanțe interzise. Derutat, acesta pare să fi încurcat pedala de accelerație cu cea de frână.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide