O nouă aplicație de ridesharing se lansează în România

Autor: Marius Vișan 27 nov. 2019 Știri auto
O nouă aplicație de ridesharing se lansează în România

FREE NOW este acum disponibilă pentru pasagerii din România. Aplicația este parte a celei mai mari platforme europene de mobilitate urbană deținute de Daimler și BMW și singura aplicație din România care integrează atât taxi, cât și ridesharing.

Pentru a călători cu noua aplicație, atât în București, cât și în alte 100 de orașe din Europa cu aceeași aplicație, aceștia trebuie să o descarce din iOS sau Android și să-și creeze cont.

Primii 100.000 de bucureșteni călătoresc gratuit, în limita a 20 de lei pentru prima cursă, iar pasagerii care aleg să facă plata prin card au, până pe 15 decembrie, reducere de 50% pentru toate călătoriile.

FREE NOW înlocuiește aplicația Clever, care va continua să funcționeze o perioadă în paralel cu noua aplicație. Aplicația va fi lansată și în alte orașe din România în perioada următoare.

Pentru toate cursele aplicația oferă opțiuni de plată cash sau card și permite pasagerilor să comande, de pe același cont, mai multe mașini în același timp.

Pasagerii beneficiază de un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control și predictibilitate din punct de vedere al costurilor.

Serviciul funcționează pe principiul proximității, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanța dintre punctul din care a fost lansată comanda și locația șoferului. Aplicația ține cont însă și de alte elemente, precum ratingul șoferului și preferințele de plată ale clienților.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide