Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat expoziția auto în aer liber organizată de Țiriac Collection

Autor: Marius Vișan 24 oct. 2022 Știri auto

Aproximativ 4.000 de persoane au vizitat în weekend expoziția auto unicat, în aer liber, organizată de Țiriac Collection pentru al doilea an consecutiv.

Pe toată durata evenimentului, publicul a beneficiat de acces gratuit la expoziția din exterior, admirând peste 60 de unități de excepție, produse pe parcursul ultimului secol. Printre acestea, modele reprezentative pentru mărcile: Alfa Romeo, Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lamborghini, Lincoln, Mercedes-Benz, Packard și Rolls-Royce.

În același timp, expoziția a integrat trei unități auto complet restaurate de echipa Țiriac Collection: 1955 Bentley S-Series Sallon, 1963 Alfa Romeo 2600 Touring și 1935 Hispano Suiza, dar și o zonă dedicată celor mai noi modele din portofoliul Țiriac Auto. Unitățile auto din gama curentă prezentate de distribuitor au fost: Mercedes-Benz EQE, Mercedes-Benz GLC, Hyundai KONA Electric, Mitsubishi Eclipse-Cross, Range Rover, Land Rover Defender și Ford Mustang.

Pe parcursul celor două zile, micuții vizitatori ai expoziției au beneficiat la ateliere gratuite de creație în cadrul cărora au confecționat modele 3D din carton și au aflat detalii importante despre istoria domeniului auto de la reprezentanții Țiriac Collection.

În același timp, publicul interesat să continue intruziunea în lumea și istoria auto a avut posibilitatea să viziteze galeria interioară în baza biletului de acces, admirând alte peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate, precum și automobile super-performante care evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto. Galeria interioară a fost vizitată de peste 2.300 de persoane.

Expoziția interioară a beneficiat de o noutate absolută pentru colecție: integrarea unui exemplar aparținând ediției limitate de doar 100 unități, Mercedes-Maybach GLS 600 4 Matic produs anul curent.

Cei care nu au avut încă ocazia să viziteze galeria, sunt așteptați de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-19:00, la locația Țiriac Collection, situată pe Calea Bucureștilor nr. 289, Otopeni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Țiriac Collection


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide