Peste 40 de mașini pot fi văzute gratuit în cadrul expoziției în aer liber de la Țiriac Collection

Autor: Ionuț Vîlciu 22 oct. 2022 Știri auto

Peste 40 de modele pot fi văzute în expoziția în aer liber de la Țiriac Collection. Există mașini clasice, mașini electrice și trei modele speciale.

Țiriac Collection realizează o expoziție în aer liber cu peste 40 de mașini. Acestea vor putea fi admirate de către public în perioada 22 – 23 octombrie. Accesul este gratuit pentru toată lumea.

Evenimentul creat de Țiriac Collection aduce laolaltă peste 40 de mașini, fiecare cu povestea ei. Am putut vedea modele clasice precum Mercedes-Benz 250 SL „Pagoda” sau Chevrolet Bel Air. Nu lipsesc nici mașinile de ultimă generație. Un exemplu ar fi Mercedes-Benz EQE sedan, o berlină complet electrică. Printre electrice se numără și Hyundai Kona Electric.

Modele speciale pe care le puteți vedea în cadrul expoziției Țiriac Collection

Printre cele mai speciale mașini expuse se numără Mercedes-Benz 600 Pullman, o limuzină cu 6 uși. Ea și-a câștigat celebritatea prin dictatorii care au deținut un astfel de model, printre care se numără și Nicolae Ceaușescu.

O altă mașină inedită este un Trabant albastru. Da, știu, poate că la prima vedere nu pare mult, dar la o privire mai atentă vom observa ceva foarte important. Acesta este chiar Trabantul pe care Simona i l-a oferit lui Ion Țiriac. Semnătura Simonei poate fi observată pe capota mașinii.

De asemenea, există trei mașini despre care veți afla cum decurge procesul de restaurare. Acestea sunt Hispano-Suiza din 1935, 1955 Bentley S-Series Sallon și 1963 Alfa Romeo 2600 Touring.

Accesul publicului se va face in mod gratuit la expoziția in aer liber. În baza biletului de acces, vizitatorii vor putea vizita și galeria auto din incintă.

In cadrul evenimentului, reprezentanții Tiriac Collection vor furniza detalii despre mașinile expuse și vor relata informații despre procesul de restaurare locala a trei modele celebre, prezentate cu aceasta ocazie: 1935 Hispano-Suiza, 1955 Bentley S-Series Sallon și 1963 Alfa Romeo 2600 Touring.

Expoziția este deschisă și mâine, 23 octombrie, între orele 10:00 și 19:00.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide