Aștept Rabla Plus sau cumpăr o Dacia Spring cu avarii? Merită reparată mașina electrică – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 29 sept. 2023 Știri auto

O Dacia Spring aproape nou, dar care a fost avariată, este listată la vânzare. Merită oare banii ceruți de vânzător, ținând cont de avarii?

Dacia Spring, micul model electric comercializat de producătorul autohton, este foarte îndrăgită în rândul clienților români. Este, fără drept de apel, cel mai vândut model electric la noi în țară. Acest lucru se datorează prețului mic de achiziție, care poate ajunge în jurul a 10.000 de euro după reducerile prin programul Rabla Plus. În plus, este o mașină ușor de manevrat în oraș, grație dimensiunilor foarte compacte și a direcție ușoare.

În plus, cei ce simt nevoia de mai multă putere au la dispoziție acum și varianta cu 65 CP, care se mișcă simțitor mai bine decât modelul original. Totuși, nu este cea mai stabilă mașină la viteze mari, iar la testele de siguranță nu a excelat. În această situație, ați cumpăra un exemplar care a fost avariat?

Dacia Spring aproape nouă, dar avariată. Mașina are doar 4.000 de kilometri

Am găsit acest exemplar pe site-ul de anunțuri Mobile.de. Este o Dacia Spring cu noua identitate de brand, dar cu motorul standard, de 45 CP. Într-un fel sau altul, în acești 4.000 de kilometri, mașina a fost implicată într-un accident. Din câte putem vedea din imaginile oferite de vânzător, partea frontală a fost destul de șifonată. Cu toate acestea, dacă șasiul nu a fost afectat, mașina poate fi reparată cu elemente de caroserie noi. Parbrizul nu a fost afectat, dar airbagurile de la șofer și de la pasager s-au declanșat. Va fi nevoie de airbag-uri noi pentru volan și pentru bord, dar și o nouă planșă de bord.

Anunțul specifică faptul că mașina este funcțională. Este un exemplar de Spring bine echipat. Mașina are geamuri electrice, navigație și cameră de marșarier, dotări foarte utile în viața de zi cu zi. De asemenea, Dacia Spring poate parcurge aproximativ 230 de kilometri cu o singură încărcare, în regim mixt de condus. În contextul unei utilizări strict în mediul urban, producătorul declară că mașina poate parcurge până la 300 de kilometri cu o singură încărcare.

Prețul cu care este listată mașina la vânzare este de 9.400 de euro. Ați cumpăra o astfel de mașină avariată pe care să o reparați? Credeți că merită reparată mașina?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide