Cât trebuie să aștepte, de fapt, un client care își comandă azi o Dacia Spring

Autor: Marius Vișan 25 oct. 2021 Știri auto

Dacia Spring este o mașină care va schimba modul în care conducem în orașe. De curând au început livrările acestui model și în țara noastă. Primii clienți români care au intrat în posesia primei Dacia pe baterii au fost cei care și-au comandat mașina în primăvara lui 2021. Aceștia au avut de așteptat aproximativ 5 luni.

Cât trebuie să aștepte un client care își comandă azi o Dacia Spring?

În aceste condiții, mulți clienți care vor să-și cumpere o Dacia Spring se întreabă care este durata de livrare. Ei bine, aceștia trebuie să știe că în situația în care plasează comanda luna aceasta vor avea de așteptat între opt și zece luni. Asta înseamnă că abia undeva între lunile iunie și august 2022 vor intra în posesia mașinii.

Cu ce sumă poate fi cumpărată o Dacia Spring?

Dacia Spring este în momentul de față cel mai accesibil automobil electric de pe piața românească. Cu Programul Rabla, o Dacia Spring ajunge să coste aproximativ 8.295 de euro. Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul. Pentru baterie garanția este de 8 ani sau 120.000 km.

Există un singur nivel de echipare a modelului Spring: Comfort Plus. Asta înseamnă că mașina vine echipată cu sistemul Media Nav, aer condiționat manual, geamuri electrice față-spate și cablu de încărcare tip 2.

Dacia Spring dispune de un motor electric de 33 KW (45 CP). Acesta este cuplat la o baterie de 26,8 KWh. Bateria poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (regim urban).

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranță. Printre acestea se află un limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia Spring


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide