Aston Martin DBX707 primește un pachet special AMR23 Edition

Autor: Adrian Somai 11 mai 2023 Știri auto

Aston Martin a pregătit o surpriză importantă pentru fanii SUV-ului DBX707 și nu numai, cel mai puternic model de acest fel din gama constructorului britanic primind la mijlocul acestei săptămâni o versiune specială. De fapt, potrivit Motor1, este vorba despre un pachet a cărui denumire este inspirată de la cea a monopostului de Formula 1 al echipei Aston Martin.

Britanicii se descurcă cum nu se putea mai bine în actualul sezon de Formula 1, Fernando Alonso și Lance Stroll putandu-se lăuda deja cu câteva performanțe importante. Aston Martin are deja în palmares patru clasări pe podium în primele cinci curse. Totodată, monopostul AMR23 este considerat la acest moment a doua cea mai bună mașină din acest sezon competițional.

Conducerea producătorului britanic își dorește să marcheze succesul din Formula 1 și lansează acum un pachet special dedicat celui mai puternic SUV din portofoliul său, și anume DBX707. Pachetul a fost gândit de către divizia de personalizare a mărcii, Q by Aston Martin. Practic, vorbim despre câteva elemente vizuale noi, inspirate, bineînțeles, de la monopostul AMR23 despre care aminteam mai devreme.

Elemente vizuale inspirate de la monopostul AMR23

Aston Martin DBX707 AMR23 Edition este vopsit la exterior într-o nuanță specială Podium Green. Totodată, mai remarcăm cu ușurință emblemele exclusive care arată faptul că modelul a fost personalizat de către cei de la Q by Aston Martin. De asemenea, mai ies în evidență câteva elemente noi, precum pragurile laterale, spoilerul față nou sau etrierele frânelor vopsite în verde.

Din punct de vedere tehnic nu există modificări, însă cei care vor opta pentru acest pachet special vor mai avea câteva surprize și la interior. Spre exemplu, vor găsi în habitaclu o plăcuță montată în interiorul pragurilor cu numele pachetului AMR23 Edition. De asemenea, ei vor mai remarca și cusăturile galbene de pe scaune și din zona bordului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Aston Martin


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide