Aston Martin prezintă un nou teaser. DBS 770 Ultimate este forma supremă a supercar-ului britanic – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 04 ian. 2023 Știri auto

Aston Martin DBS va primi o ediție specială. Aceasta se numește DBS 770 Ultimate și va marca finalul de carieră al supercar-ului britanic.

De la lansarea sa din 2018 și până acum, Aston Martin DBS a tot primit diverse versiuni. Acum, producătorul britanic vrea să le „depășească pe toate” cu ajutorul următoarei iterații, care se numește DBS 770 Ultimate. Ar trebui ca această nouă versiune a supercar-ului să fie nava amiral pentru gama DBS, dar și versiunea finală a mașinii, conform Motor1.

Aston Martin nu a oferit foarte multe detalii despre viitorul model, deși teaser-ul video publicat de producătorul auto ar trebui să ne confere o idee asupra viitorului model.

Aston Martin DBS 770 Ultimate va fi lansat în decursul acestui an

Presupunând că denumirea numerică urmează tiparul folosit pe Aston Martin DBX707, DBS 770 Ultimate ar putea produce 770 de cai putere. Rămâne să aflăm detaliile exacte și modul în care Aston Martin a extras mai multă putere din motorul V12 de 5,2 litri.

Dacă este să comparăm DBS 770 Ultimate cu ceva, ediția limitată DBS Superleggera 007 produce 715 CP și 900 Nm cuplu. Poate atinge 100 km/h în doar 3,4 secunde și are o viteză maximă de 340 km/h. Putem să ne așteptăm la performanțe și mai bune de la ceea ce se dorește a fi versiunea supremă a lui Aston Martin DBS.

Din punct de vedere aspect, compania nu oferă prea multe. Înfățișarea finală a mașinii va fi dezvăluită în perioada următoare. Teaser-ul lasă câteva detalii la vedere, dar nimic care să ne ajute să ne formăm o imagine completă a mașinii.

Aston Martin afirmă că noul DBS va fi „reproiectat, cu o atenție mai mare pe dinamică și design rafinat”. DBS 770 Ultimate va debuta la începutul anului 2023, deși data exactă nu a fost încă anunțată. Va fi oferit într-un număr limitat de doar 499 de exemple, iar prețurile nu au fost încă dezvăluite.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Aston Martin


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide