Cristiano Ronaldo este noul James Bond. Ce bolid și-a făcut cadou starul lui Manchester United?

Autor: Mihai Morcovescu 19 mart. 2022 Știri auto

Ce face un fotbalist precum Cristiano Ronaldo atunci când reușește o performanță extraordinară? Își cumpără un Aston Martin! Starul portughez al echipei Manchester United și-a făcut cadou un bolid DBS Superleggera de peste 200.000 de euro. Este vorba despre același model pe care Daniel Craig l-a condus în ultimul film din seria James Bond, intitulat „No Time to Die”.

Aston Martin DBS Superleggera costă circa 240.000 de euro

Vedeta echipei Manchester United a reușit un „hat-trick” în ultima partidă din Premier League, câștigată împotriva lui Tottenham (scor 3-2). Prin cele trei goluri, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator „all-time” din fotbalul mondial.

Astfel, el a atins o bornă impresionantă de 807 goluri înscrise până în prezent în carieră. De asemenea, CR7, așa cum este el supranumit, deține și recordul pentru cele mai multe goluri marcate de un fotbalist în UEFA Champions League. El a reușit până aacum 141 de goluri.

Drept urmare, starul lusitan și-a cumpărat un Aston Martin DBS Superleggera cabrio nou-nouț. Prețul de catalog al bolidului britanic este de aproximativ 240.000 de euro. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a mers la baza de pregătire a lui Manchester United la volanul noului său bolid, atrăgând, evident, toate privirile.

Aston Martin a lansat modelul DBS Superleggera în 2018, iar un an mai târziu a dezvăluit și versiunea cabrio. Mașina este propulsată de un motor motor V12 twin-turbo de 5,2 litri, care livrează 725 CP și 900 Nm de cuplu, potrivit Autoevolution

Puterea este transmisă către roțile din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt rapoarte. Cu aceste resurse, versiunea decapotabilă este capabilă să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 3,6 secunde și să atingă o viteză maximă de 340 km/h.

Cristiano Ronaldo deține o colecția de mașini impresionantă. În total, se estimează că automobilele pe care le deține portughezul în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro.

Printre modelele de lux pe care le deține CR7 se numără un Ferrari 599 GTO de 600.000 de euro, un McLaren Senna de 900.000 de euro și un Rolls-Royce Phantom dîn valoare de 600.000 de euro. „Vedeta” din garajul lusitanului este un Bugatti Chiron, estimat la aproape 2,5 milioane de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: DailyMail


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide