Au apărut imaginile! Momentul în care s-au ciocnit două tramvaie în București

Autor: ProMotor 28 mai 2020 Știri auto

Au apărut imaginile cu momentul în care două tramvaie s-au ciocnit în București. Filmarea este realizată dintr-unul dintre cele două mijloace de transport în comun.

GALERIE FOTO

Cele două tramvaie s-au ciocnit frontal în zona Eroii Revoluției din sectorul 4 al Capitalei, miercuri, în jurul orei 11:40. Acestea se deplasau pe liniile 7 și 11 și s-au ciocnit violent în intersecția Șoseaua Olteniței – Giurgiului.

Filmarea surprinde momentul în care unul dintre cele două tramvaie pleacă din stație, merge câteva zeci de metri și se ciocnește violent de celălalt.

Primele cercetări desfășurate de Brigada Rutieră la fața locului arată că vinovat de accident se face vatmanul tramvaiului 7. Acesta se deplasa pe Șoseaua Olteniței către Șoseaua Giurgiului, și, conform autorităților, ar fi uitat să schimbe macazul. Astfel, tramvaiul a virat la stânga în loc să meargă înainte și a lovit în plin tramvaiul 11, care circula regulamentar.

La scurt timp după accidentul care a avut loc ieri, STB a emis o alertă cu privire la ciocnirea celor două tramvaie. Traficul a fost îngreunat în zonă până când cele două tramvaie au fost tractate și intersecția s-a eliberat. Liniile 1, 7, 10, 11 și 25 au fost blocate mai bine de o oră.

Călătorii răniți în coliziunea dintre cele două tramvaie, în afara oricărui pericol

Șase persoane au fost rănite în accidentul din zona Eroii Revoluției. Două dintre acestea au ajuns la Spitalul Bagdasar, două au fost transportate la Spitalul Universitar, iar alte două – la Spitalul Sfântul Ioan, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Aceștia au suferit doar răni minore, iar starea lor este stabilă. Ceilalți călători au coborât din cele două tramvaie imediat după accident și au refuzat să primească îngrijiri medicale.

Testul cu etilotestul a arătat că niciunul dintre cei doi vatmani nu consumaseră băuturi alcoolice. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului.

VIDEO:

Video! Accident 2 tramvaie la intersectia Sos Oltenitei X Giurgiului din Bucuresti. 7 persoane au fost asistate de echipajele SMURD, dintre care 6 au fost transportate la spital (printre care si un vatman)Conducătorul tramvaiului liniei 7 care se deplasa pe sos Oltenitei catre sos. Giurgiului, nu ar fi schimbat macazul si a intrat in coliziune frontală cu tramvaiul liniei 11 care circula regulamentar (fiind chiar celebrul vatman vs BMW).

Publicată de INFO TRAFIC ROMANIA pe Miercuri, 27 mai 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide