Două tramvaie s-au ciocnit în București, cinci linii blocate

Autor: ProMotor 27 mai 2020 Știri auto

Două tramvaie s-au ciocnit frontal în București și cinci linii au fost blocate ore bune. Șase persoane au fost rănite și au fost transportate la spital.

GALERIE FOTO (Sursă: Infotrafic București și Ilfov)

Accidentul a avut loc în zona Eroii Revoluției din sectorul 4 al Capitalei. Cele două tramvaie, care se deplasau pe liniile 7 și 11, s-au ciocnit violent în intersecția Șoseaua Olteniței – Giurgiului.

Primele cercetări desfășurate la fața locului de Brigada Rutieră arată că vatmanul tramvaiului 7, care se deplasa pe Șoseaua Olteniței către Șoseaua Giurgiului, ar fi uitat să schimbe macazul. Astfel, mijlocul de transport în comun condus de el a intrat în coliziune frontală cu tramvaiul 11, care circula regulamentar.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:40 și a perturbat serios circulația în zonă.

STB a emis o alertă după ciocnirea celor două tramvaie

Societatea pentru Transport București (STB) a emis o alertă prin care anunță că, în urma accidentului care a avut loc în zona Eroii Revoluției, liniile 1, 7 10, 11 și 25 sunt blocate.

Șase persoane au fost rănite în impactul survenit în sectorul 4. Două dintre acestea au fost transportatele la Spitalul Bagdasar, două au ajuns la Spitalul Universitar și alte două la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, potrivit informațiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Patru ambulanțe SMURD, o autospecială pentru victime multiple și o autospecială de pompieri au sosit la fața locului la scurt timp după producerea accidentului. Starea călătorilor răniți este stabilă, aceștia suferind doar răni minore.

Ceilalți pasageri au coborât din cele două mijloace de transport în comun imediat după coliziune și au refuzat îngrijirile medicale, a declarat Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere, pentru Digi24.

Cei doi vatmani au fost testați cu etilotestul, dar aparatul a arătat rezultat negativ în cazul ambilor. Se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide