Au început vânzările pentru Volkswagen Arteon și Arteon Shooting Brake. Care sunt prețurile?

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri auto

Au început vânzările pentru Arteon și Arteon Shooting Brake. Volkswagen lansează noul Arteon și oferă, în premieră, și o a doua versiune de caroserie: noul Arteon Shooting Brake.

Pre-vânzările pentru ambele modele încep acum. Ca model fastback cu o parte din spate în stil coupé, Volkswagen a stabilit prețul recomandat de pornire pentru Arteon la 39.293 Euro; prețurile recomandate pentru Shooting Brake încep de la 40.221 Euro. Aproape de finalul anului, ambele modele Arteon vor fi disponibile și cu propulsie hibrid plug-in și ca modele R cu un motor TSI Performance.

Volkswagen Arteon în versiunea de bază

La lansarea comenzii, linia de echipare pentru Arteon va fi disponibilă în combinație cu un motor diesel turbo de 110 kW (150 CP) (TDI) și o cutie de viteze cu ambreiaj dublu și 7 trepte (DSG). Ca standard, exteriorul dispune de faruri cu leduri, lumini de zi cu leduri, blocuri optice spate cu leduri și jante de aliaj ușor de 17 inch.

Mult mai exclusiv decât cel al predecesorului său, interiorul dispune, de un panou de bord complet reproiectat, care include Cockpit-ul digital Pro (instrumente digitale), un sistem Infotainment de 8,0 inch cu sistem de navigație (Discover Media), și cursoare tactile pentru sistemul de climatizare controlat electronic. O altă caracteristică nouă este volanul multifuncțional îmbrăcat în piele. Mai mult, echiparea standard include acum scaune sport confort (în față) cu suport lombar (reglabil electronic pe partea șoferului), tempomat cu limitator de viteză și sistemul de închidere centralizată Keyless Go.

Versiunile îmbunătățite Elegance și R- Line

Elegance oferă o configurație voit sofisticată, în timp ce R- Line se concentrează pe dinamism. La exterior, ambele linii de echipare beneficiază de propriile jante de aliaj ușor individuale de 18 inch, faruri cu leduri inclusiv Light Assist (controlul automat al fazei lungi), semnalizatoare dinamice în blocul optic spate cu leduri și spoilere față individuală cu elemente suplimentare cromate.

La interior, echiparea standard este îmbunătățită cu scaune cu Alcantara, lemn masiv (Elegance) sau aplicații metalice (R-Line), capace pentru pedalier cu aspect de aluminiu și zone tactile pe volanul multifuncțional. În plus, ambele linii de echipare beneficiază de elemente cum ar fi selectarea profilului de deplasare, încălzire în scaunele față și Park Assist (în față și în spate).

Urmează mai multe combinații de motoare și cutii de viteze

Volkswagen va lansa treptat pe piață mai multe variante de motoare, cutii de viteze și modele în lunile următoare. Pentru prima oară în cazul modelului Arteon, acestea vor include propulsia hibrid plug-in, a cărui autonomie complet electrică este suficientă pentru deplasarea pe distanțele cotidiene cu zero emisii la nivel local. Mai mult, un nou model R vârf de gamă va fi de asemenea disponibil în ambele variante de caroserie.

GALERIE FOTO

Au început vânzările pentru Arteon și Arteon Shooting Brake
Au început vânzările pentru Arteon și Arteon Shooting Brake

Sursa foto: Netcarshow.comComentarii
Inchide