Au plecat cu SUV-ul spre Plaja Vadu, au ajuns cu tractorul | VIDEO

Autor: Cristian Agatie 01 iul. 2021 Știri auto

Mai mulți tineri din județul Mureș au plecat cu SUV-ul spre Plaja Vadu, dar au ajuns cu tractorul după ce au calculat greșit traseul. Mașina lor a fost cu greu scoasă din apa care s-a acumulat în unele locuri, formând bălți adânci.

Intră în Galeria FOTO

O filmare postată pe Facebook arată eforturile de scoatere din apă a unui Jeep Grand Cherokee rămas împotmolit pe drumul spre Plaja Vadu. Șoferul acestuia a calculat greșit adâncimea apei și nu a mai putut ieși, chiar dacă avea un SUV.

Ploile căzute și infiltrațiile au făcut ca nivelul apei să depășească așteptările în anumite zone, iar cei mai aventuroși sunt primele victime. A aflat acest lucru un șofer din Mureș, care a rămas cu mașina într-un ochi de apă, pe drumul spre Plaja Vadu. Apa mare și nisipul ud au făcut ca mașina să rămână împotmolită, fiind cu greu scoasă cu ajutorul unui tractor.

Au plecat cu SUV-ul spre Plaja Vadu, au ajuns cu tractorul: O aventură care te poate costa mașina

Încercările de scoatere a mașinii din apă au fost documentate de o utilizatoare pe Facebook, împreună cu un îndemn adresat celor care se cred norocoși. „Grijă mare când conduceți spre plaja de la Vadu! S-au format bălți adânci în care chiar și cei mai pricepuți într-ale off-road-ului pot rămâne blocați”, a scris pe Facebook Adina Lăcătușu. Nu știm dacă șoferul din Grand Cherokee se încadrează între „cei mai pricepuți”, dar cert este că aventura sa a devenit virală.

Nivelul apei nu lasă multe speranțe mașinii, care se află pe jumătate scufundată. De altfel, la finalul clipului, se observă cum curge apa din mașină, după deschiderea ușii șoferului. Pătrunderea apei poate distruge iremediabil o mașină, iar în cel mai fericit caz vei avea dificultăți serioase să o mai vinzi pe piața second-hand. Asta deoarece apa va lăsa urme permanente asupra caroseriei, interiorului și elementelor circuitului electric. De altfel, motorul mașinii nu pare să funcționeze în momentul în care aceasta este scoasă din apă – semn rău pentru sănătatea acestuia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide