Au turnat asfalt peste iarbă. Ce reacție a avut primarul când a aflat?

Autor: ProMotor 13 iun. 2020 Știri auto
Au turnat asfalt peste iarbă. Ce reacție a avut primarul când a aflat?

Au turnat asfalt direct peste iarbă într-o comună din județul Argeș. Un consilier local a surprins echipa de muncitori lucrând și a anunțat primarul.

Lucrarea de asfaltare s-a desfășurat în comuna Mihăești din județul Argeș, aflată la aproximativ 30 de kilometri de Pitești. Muncitorii au turnat asfaltul direct peste pământ și peste iarbă, fără să pregătească suprafața în vreun fel. Când a aflat de la consilierul local care a văzut cum lucrau muncitorii, primarul a decis oprirea lucrărilor.

„Am fost sesizat de către un consilier local. Mi-a spus că pe un drum secundar se asfaltează bitum direct peste iarbă. Am dat telefon la firmă, i-am spus să stea pe loc consilierului, am chemat viceprimarul să ne întâlnim în punctul respectiv, lucru care s-a și întâmplat. Consilierul ne aștepta, iar pentru că până acolo era un drum de 4 kilometri am avut timp să dau un telefon administratorului firmei. L-am întrebat: Ce covor asfaltic turnați dumneavoastră? Ce turnați acolo? Turnați asfalt peste iarbă. Vă rog frumos…”, a declarat primarul localității, Matei Gheorghe, pentru Digi24.

Primarul recunoaște că, în timpul unei conversații telefonice, l-a și înjurat pe patronul firmei care efectuează lucrările de asfaltare.

„Le-am spus: Imediat oamenii să părăsească locul! Când am ajuns erau urcați în mașini și plecaseră. Am pozat și i-am trimis pe WhatsApp administratorului poza cu lucrarea începută de ei. Și-a cerut scuze și mi-a spus că îi pare rău…”, a povestit Matei Gheorghe pentru Digi24.

Mai mult asfalt, în compensație

Pentru a se revanșa în urma greșelii majore făcute de echipa sa, patronul firmei care efectuează lucrările a promis 100 de metri pătrați suplimentari de asfalt față de suprafața pe care s-a angajat să o acopere prin contract.

Primăria din comuna Mihăești, județul Argeș, ar fi plătit, pentru aceste lucrări, o sumă cuprinsă între 15.000 și 6.000 de lei. Firma contractată ar fi demarat însă, lucrările fără să aibă ordin de începere.

 

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide