Lucrările de asfaltare pe A2 au fost parțial finalizate

Autor: Marius Vișan 19 mai 2020 Știri auto
Lucrările de asfaltare pe A2 au fost parțial finalizate

Lucrările de asfaltare pe A2 avansează cu pași mărunți. Luni, 18 mai, au fost finalizate lucrările de așternere covor asfaltic pe Autostrada A2, între km 111+600-119+800, sensul Constanța – București, fiind ridicate restricțiile instituite pe acest sector.

Totodată, lucrările de așternere covor asfaltic continuă pe un alt sector de A2, între km 119+800 – 130+800 (sensul CT-B).

Astfel, circulația rutieră va fi deviată de pe calea 1 (B-CT) pe calea 2 (CT-B) unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul menționat, cu limitarea vitezei de deplasare la 60 km/h în zona devierii, 80 km/h pe restul sectorului de circulație din ambele sensuri şi interzicerea depășirii.

Termenul de finalizare este 31 mai 2020.

Lucrările de asflatare pe A2 au reînceput în luna februarie

Începând din 15 februarie au fost reluate reparațiile la Autostrada Soarelui, după ce acestea au fost întrerupte în toamna anului trecut. Lucrările constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active şi repararea rosturilor degradate, au anunțat reprezentanții companiei.

„Facem apel către participanţii la trafic să circule cu atentie şi să respecte semnalizarea rutieră existentă, precum si restricţiile de viteză instituite în zona lucrărilor, şi anume de 60 km/h”, au anunţat reprezentanţii DRDP Bucureşti.

Citește și Povestea lungă de 30 de ani a Autostrăzii Soarelui. Românii deţin un record trist

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide