Audi prezint un nou look sport pentru gamele sale A1, A4, A5, Q7 și Q8 – VIDEO

Autor: Marius Vișan 24 mai 2021 Știri auto

Audi introduce pachete noi pentru Audi A1, A4 și A5. Noi sunt și modelele ediție specială din gamele Audi Q7 și Q8. În completarea liniei de echipare „S line competition”, Audi a crescut, de asemenea, puterea modelului Audi A1 Sportback 40 TFSI de la 147 la 152 kW (207 CP).

Pachetul include oglinzi exterioare cu finisaj Gri Platinum și, de asemenea, sigla Audi laminată în Gri Platinum, în combinație cu vopseaua exterioară opțională Albastru Ascari. Plafonul contrastant finisat în Negru Mythos este combinat cu pragurile laterale și grila Singleframe finisate în negru mat, la care se adaugă și rama negru gloss a grilei radiatorului și finisaje negre pentru sigla mărcii din fața și din spatele automobilului, precum și pentru alte embleme aplicate pe caroserie.

În combinație cu farurile cu LED cu carcasele închise la culoare și cu blocurile optice spate cu LED, toate aceste detalii se potrivesc perfect cu vopseaua Albastru Ascari a caroseriei. Această nuanță este disponibilă exclusiv pentru Audi A1 Sportback 40 TFSI** cu pachet de dotări „S line competition”.

Intră în GALERIA FOTO

Audi A4 și Audi A5 devin și mai sportive cu look-ul nou, închis la culoare

Audi A4 și A5 intră în noul an de fabricație de serie cu două noi pachete de design: „S line competition” și „S line competition plus”. Aceste pachete cuprind dotări atractive, ce evidențiază și mai mult caracterul sportiv al acestor modele.

Pachetul de design „S line competition” pentru Audi A4 include pachetul S line exterior, precum și pachetul adițional de design negru. Aici sunt cuprinse finisaje negre pentru grila radiatorului, pentru blade, bandoul pentru protejarea împotriva loviturilor de piatră, eleronul S4 și inelele Audi ale siglei de pe grila Singleframe a radiatorului.

Jantele din aliaj de 19 inchi conferă pachetului chiar și mai mult dinamism. Pachetul „S line competition plus” de la Audi A4 oferă faruri LED, pachetul de iluminare ambientală, oglinzi exterioare cu carcasele negre și praguri iluminate la portierele frontale, cu inserții de aluminiu. De asemenea, toate motorizările începând de la 150 kW dispun și de etriere roșii.

În segmentul SUV-urilor, Audi intră în 2022 cu modelele ediție specială Audi Q7 și Q8 competition plus

Cei mai mari membri ai familiei Q aduc grila Singleframe neagră a radiatorului (grilă și ramă), precum și emblema Audi neagră și alte detalii de design adiționale negre din față.

Noul pachet cu detalii de carbon ce este deja disponibil ca dotare opțională pentru Audi Q7 include carcase cu finisaj de carbon pentru oglinzile exterioare și pentru inserțiile de pe portiere, accentuând caracterul sportiv al celor două modele ediție specială. Pentru Audi Q8, masca grilei Singleframe este, de asemenea, finisată în negru gloss. Ambele variante sunt livrate cu jante din aluminiu de 21 de inchi.

Audi Q7 poate fi comandat cu jante opționale de 22 de inchi, iar Q8 chiar cu jante de 23 de inchi. Cu noul pachet de design sport „S line competition plus”, Audi Q7 are elemente decorative negre, iar Audi Q8 dispune de finisaj de carbon pentru bara de protecție. Ambele modele ediție specială sunt echipate cu etriere roșii și își întâmpină pasagerii cu proiecția LED ce desenează sigla S.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Audi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide