Un Audi SQ7, căutat de autoritățile din Germania a fost descoperit de polițiștii constănțeni – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 mai 2021 Știri auto

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Germania, la volanul căruia se afla un cetățean turc.

În data de 05.05.2021, acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, pe raza localității Valul lui Traian, județul Constanța, polițiștii de frontieră au identificat un autoturism de lux, marca Audi, model SQ7, înmatriculat in Germania. Având suspiciuni cu privire la proveniența acestuia, mașina a fost oprită în localitatea Făclia, județul Constanța, pentru verificări.

Astfel, polițiștii de frontieră au identificat două persoane de sex masculin, un cetățean turc, în vârstă de 50 ani, conducătorul autoturismului și un pasager, un cetățean roman în vârstă de 71 ani.

În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind semnalat bun căutat pentru indisponibilizare, alertă introdusă de autoritățile din Germania, chiar în acea zi.

Mașina era transportată din Germania spre Turcia

La cercetări, conducătorul autoturismului a declarat că el era șoferul autoturismului, ca trebuia sa-l transporte în Turcia, din Germania.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 541.200 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

La momentul lansării, în anul 2016, Audi SQ7 era cel mai puternic și mai rapid SUV diesel din lume. Dispunând de un motor diesel V8 de 4.0 litri, modelul SQ7 ajunge de la zero la 100 de km/oră în doar 4.8 secunde. Modelul este dotat cu trei turbine, două sunt elementele obișnuite, dar a treia din ele este acționată electric, aceasta fiind o premieră mondială pentru cei de la Audi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politiadefrontiera.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide