Un Audi A5, căutat în Austria, a fost descoperit de polițiștii români

Autor: Marius Vișan 05 mai 2021 Știri auto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit un autoturism marca Audi A5, în valoare de 12.200 de euro, căutat de autorităţile din Austria.

În data de 04.05.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Audi A5.

Acest Audi A5 figura ca bun căutat pentru confiscare

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

Maşina, în valoare de 12.200 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Nu este primul autoturism de lux depistat în decurs de o lună

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat un autoturism marca BMW, model X4, care aparținea în drept unei firme de leasing din România și era căutat de polițiștii constănțeni.

În noaptea de 19 aprilie 2021, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturism marca BMW, model X4, înmatriculat în România.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat, urmând a fi predat proprietarului de drept, iar la finalizarea cercetărilor urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Citește și Un autoturism furat din Franța a fost descoperit la frontiera română

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politiadefrontiera.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide